E-TAIL GENIUS - Marketing Stage bij innovatieve AI start up

Bedrijfsinformatie

E-Tail Genius is uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende AI startups wereldwijd: https://www.emerce.nl/wire/etail-genius-geselecteerd-finalist-ai-everything-summit!

De Big Data Community is een onafhankelijk kenniscommunity waarin E-Tail Genius een van de initiatiefnemers is. De Big Data Community wil de grootste kenniscommunity worden waar IT- en Big Data professionals peers ontmoeten, kennis kunnen delen en samen kunnen werken. De Community is eind 2017 opgericht door de Gemeente Rotterdam, de Erasmus Universiteit en E-Tail Genius. Elke 6 weken worden er evenementen georganiseerd en middels de online community kunnen leden onderling in contact met elkaar komen om samen te werken en kennis op te doen. Op dit moment zijn er meer dan 20 leden van zowel grote corporate organisaties als het MKB.

Functieomschrijving

Vanaf april zal de online community geïntroduceerd worden. Je zal mede-verantwoordelijk zijn voor de groei van de community en de contentcreatie. In het platform worden offline- events georganiseerd, webinars georganiseerd, interviews afgenomen en samenwerkingen gestart. Activiteiten die zoal bij je functie horen:
- Big Data experts/ Wetenschappers benaderen voor een interview
- Experts benaderen voor een kennisbijdrage op het platform
- Het werven van nieuwe leden
- Het beantwoorden van vragen in de community
- Het bedenken en uitvoeren van campagnes van de community
- Intakegesprekken met nieuwe leden over hun wensen en verwachtingen

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en ambitieuze student die het leuk om de community te laten groeien tot de kenniscommunity van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen ideeën uit te werken, je bouwt een groot netwerk op van Big Data Professionals en je werkt in het kantoor van E-Tail Genius (gevestigd in het Erasmus Centre for Entrepreneurship) waar je tussen getalenteerde Data Scientists en Software Engineers werkt. Je wordt begeleid door twee ervaren ondernemers. Functie-eisen:
- Je wilt jezelf ontwikkelen
- Je bent resultaatgericht; je kijkt niet naar de tijd, maar naar de score
- Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands
- Je bent ervan bewust dat de Big Data en Artificial Intelligence de absolute toekomst is en je wilt je hierin graag verdiepen
- Je bent sociaal en legt gemakkelijk connecties
- Ervaring met het opnemen en editen van video's is een absolute pré!

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden je een zeer ondernemende stage aan waarin je wordt begeleid door twee ervaren ondernemers. Je krijgt een vaste vergoeding, we hebben een leuke bonusregeling en veel vrijheid in zowel je werk als in je werktijden. Bovendien zal dit een enorm leerzame periode zijn waarin je alles meekrijgt van de technologie van de toekomst (Artificial Intelligence)!