Finance / Accounting
Erasmus Centre for Entrepreneurship - ECE | Meeloopstage, B accounting / finance| S Financiële dienstverlening| Accountancy|

Bedrijfsinformatie

Over het ECE
Het Erasmus Centre for Entrepreneurship is het ondernemerschapscentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam waar verschillende facetten van ondernemerschap samenkomen. Het doel van het ECE is het ondersteunen en stimuleren van ondernemers. Daarnaast houden wij ons bezig met onderzoek, onderwijs en evenementen op het gebied van ondernemerschap. 

Bij het ECE zijn wij altijd op zoek naar talentvolle studenten die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Met een grote hoeveelheid aan projecten zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op de volgende gebieden: Marketing & Communicatie, Evenementen Organisatie, Sales en Acquisitie, Grafisch ontwerp en design, IT- en web-development en Finance.

Functie omschrijving

Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is per direct opzoek naar een Finance/Accounting stagiair. Na een maand van intensief inwerken zal jij de go-to person zijn binnen de organisatie voor financiële informatie en interne financiële processen.

Verantwoordelijkheden
Als Finance/Accounting stagiair werk je nauw samen met het management team, de boekhouder, HR-afdeling en de projectleiders. Zo zul je verantwoordelijk zijn voor alle dagelijkse financiële operaties zoals de facturatie en het debiteurenbeheer. Daarbij ondersteun je ook bij het contractbeheer van hurende bedrijven in de Rotterdam Science Tower. Je bent bezig met het bewaken van het budget, zowel op project basis als op het totale budget, het optimaliseren van interne financiële processen en het verzamelen van financiële informatie voor zowel interne als externe rapportering ter ondersteuning van de financiële directeur.

Functie-eisen

Wat bieden wij?
Bij het ECE maak je in korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap. Je krijgt de mogelijkheid om je op financieel en ondernemerschapsgebied te ontwikkelen. Wij werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan. Door de platte organisatiestructuur kan je snel veel verantwoordelijkheden krijgen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aan je persoonlijke netwerk te bouwen.