Finance / Marketing Stage
Freelancer.nl | Afstudeerstage, Meeloopstage, B Marketing| Consultancy| ACCOUNTING / FINANCE| S Consultancy| Media|

Bedrijfsinformatie

Freelancer.nl is hard op weg om het grootste platform te worden in Nederland op het gebied van flexibele arbeid. Tevens zijn we in België en binnenkort in Brazilië actief. Met sterke investeerders achter ons en een jong team wat steeds groeit zijn er erg leuke uitdagingen op het gebied van marketing / strategie en procesverbetering. We hebben een start-up cultuur waar iedereen deelt in de prestaties in het succes. Met een kantoor in het historisch centrum van Haarlem zitten we perfect. Naast hard werken is er ook tijd voor een potje fifa en een borrel aan onze bar.

Functieomschrijving

Je zal je bezighouden met onze customer relation management, de verbetering van onze customer journey en verbetering van onze marketing acties. Ook kan je meewerken aan algehele procesverbetering op het gebied van finance, planning en andere zaken. Tevens zullen er extra ondersteunende werkzaamheden zijn om onze internationale groei te versnellen.

Functie-eisen

Je bent een hands-on type wat past in een start-up cultuur. We zijn geen corporate business en dat betekent dat je veel vrijheid krijgt, maar daarmee ook verantwoordelijkheid. Je houdt ervan om in een jong dynamisch team te werken (gem. leeftijd 26 jaar) en je bent stress bestendig. Je bent bovenal gezellig en gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf je?

We hebben afhankelijk van het resultaat, de werkzaamheden en eerdere ervaring een stagevergoeding in overleg.