Bedrijfsinformatie

Amstelworks is uitgever van online videocontent. Wij richten ons op campagnes met video(series) met maximaal relevant bereik voor onze klanten. Wij werken o.a. voor Unilever, Wehkamp, Acer & WE Fashion. Daarnaast hebben wij enorme ambities. Amstelworks bestaat uit een enthousiast, jong en gedreven team en zorgt hiermee voor een inspirerende werkomgeving. Amstelworks is een dynamisch en resultaat gedreven bedrijf, waar hard werken, enthousiasme en plezier voorop staan! We vinden het leuk om samen na te praten op een borrel. Hier ontstaan vaak de beste ideeën. We zijn onderweg om een grote speler te worden 10 vestigingen in 10 landen. We zoeken mensen die meegaan in dit avontuur!

Functie omschrijving

Als financial controller bij Amstelworks ben jij verantwoordelijk voor de gehele administratie, waaronder de verwerking van de financiële-, project- en personeelsadministratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning & control cyclus en stel je diverse rapportages op. Op basis van de door jou gegenereerde inzichten, ben je een sparring partner voor de diverse business managers. Jij bent iemand die zelfstandig werkt, die zijn zaken goed op orde heeft, een agenda hanteert en deadlines strak opvolgt.

Taken & verantwoordelijkheden:

- Het voeren van de gehele financiële administratie (debiteuren-, crediteuren-, en grootboekadministratie) en projectadministratie;
- Het voeren van de personeelsadministratie (i.s.m. externe dienstverlener);
- Het administreren en controleren van contracten met freelancers;
- Diverse rapportages opstellen (o.a. winst- en verliesrekening, liquiditeitsbegroting, budget);
- BTW aangiftes controleren (opstellen gebeurt door externe dienstverlener); Control cycle ontwikkelen;
- Assisteren bij het opstellen jaarrekening (i.s.m. externe dienstverlener)

Functie-eisen

De Ideale Kandidaat

- Heeft HBO+ denk- en werkniveau;
- Analytisch vermogen;
- Heeft ervaring met het voeren van een volledige boekhouding van een BV;
- Heeft ervaring met Exact online;
- Heeft meer dan gemiddelde kennis van Excel;
- Is van nature goed georganiseerd en punctueel;
- Kan werken met deadlines;
- Is proactief;
- Is zelfstandig en een zelfstarter;
- Kan in structuren werken;
- Kan buiten de box denken;
- Is flexibel en kan snel schakelen tussen taken;
- Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Wat biedt het bedrijf je?

Amstelworks biedt een flexibele werkomgeving in een jong en enthousiast team. Persoonlijke groei behoort tot een van onze kernwaarden, dus wij staan voor je klaar om je de begeleiding te geven die je nodig hebt. Omdat je in een zeer dynamische start-up komt te werken biedt dit voldoende mogelijkheden tot uitbreiding en/of verbreding van je taken pakket. Ons kantoor bevind zich in hartje Amsterdam waar we op vrijdag graag onder het genot van een biertje de week afsluiten!

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden