Bedrijfsinformatie

Altijd al voor een snelgroeiende startup willen werken waar je enorme impact kan hebben? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons gaat helpen om nog meer organisaties te overtuigen van de kracht van Flex-Appeal! 
 
Even voorstellen: Flex-Appeal
 
Welkom bij Flex-Appeal! Ongeveer vier jaar geleden zijn we begonnen aan een missie om medewerkers meer betrokken te krijgen bij de organisatie waar ze voor werken. Dit alles is ontstaan uit de uitdagingen (en daarbij de frustraties) die wij zelf ondervonden tijdens ons werk. Hoe vervelend is het om telkens niet de juiste informatie te krijgen en waarom is het zo lastig om een dienst te wisselen?!
 
Nou, onder andere voor deze vragen hebben wij de oplossing gevonden. Flex-Appeal is hét community platform voor werk. Hierin lossen wij alle uitdagingen voor medewerkers op en brengen we zowel de medewerkers als hun organisatie dichter bij elkaar. Wij geloven in de kracht van betrokken medewerkers. Medewerkers die met volle enthousiasme en daadkracht samen de doelen van de organisatie waarmaken.
 
We hebben al fans die geloven in de kracht van Flex-Appeal, zoals Gamma, Karwei, Amsterdam Arena, Randstad en verschillende grote supermarktketens zoals de Albert Heijn en hopen het komende jaar met jouw hulp nog veel meer fans te verzamelen!

Flex-Appeal in het nieuws:

Functie omschrijving

Jij gaat actief samenwerken met ons sales team om potentiële nieuwe klanten te identificeren en ze te overtuigen van de kracht van Flex-Appeal. Dit betekent dat je o.a. onderzoek doet naar welke organisaties baat kunnen hebben bij Flex-Appeal en contact met ze zoekt om te kijken hoe we ze het beste kunnen helpen. Je helpt het team met het voorbereiden van sales materialen en gaat samen op pad om een overtuigende pitch te doen. Daarnaast ondersteun je bestaande en nieuwe klanten bij het gebruik van onze applicatie.

Functie-eisen

 Jouw Profiel:
  • De klant staat bij jou centraal en je vind het tof om ze te helpen het meeste uit Flex-Appeal te halen
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en kan dingen gedaan krijgen
  • Je kan zelfstandig en georganiseerd werken. Je behoudt het overzicht ook als je met meerdere dingen tegelijk bezig bent
  • Je bent leergierig, pakt snel dingen op en bent niet bang om je comfortzone te verleggen

Wat biedt het bedrijf je?

  • Een uitdagende positie binnen een snelgroeiende startup met internationale ambities
  • De mogelijkheid om jezelf snel te ontwikkelen doordat je echte verantwoordelijkheden krijgt
  • Je wordt onderdeel van een ambitieus, jong en all-round awesome team
  • Een inspirerende werkomgeving temidden van meer dan 100 startups (inclusief bar, glijbaan en pingpong tafel)
  • De kans om een permanent onderdeel te worden van het team na een succesvolle stage
  • Elke dag een heerlijke lunch