Bedrijfsinformatie

Wij hebben als missie om medewerkers (opnieuw) te betrekken bij de organisatie waarvoor ze werken. Hoe doen we dat? Door hét platform voor werk aan te bieden.
Flex-Appeal is ontstaan uit de uitdagingen (en daarbij de frustraties) die wij zelf ondervonden tijdens onze bijbaantjes. Hoe vervelend is het om telkens niet de juiste informatie te krijgen en waarom is het zo lastig om een dienst te wisselen?!
Onder andere voor deze vragen hebben wij een oplossing gevonden en zijn gaan bouwen aan een community platform voor werk. Hierin lossen wij alle uitdagingen voor medewerkers op en brengen we zowel de medewerkers als hun organisaties dichter bij elkaar.
Wij geloven echt in de kracht van betrokken medewerkers. Medewerkers die met volle enthousiasme en daadkracht samen de doelen van de organisatie waarmaken.
Ons doel is om binnen één jaar naar 100.000 gebruikers te gaan.
Het is onze missie om alle werkgevers Flex-Appeal te laten gebruiken. Werkgevers met Flex-Appeal zijn veel beter om voor te werken omdat je hier een flexibele (bij)baan hebt, de communicatie een stuk duidelijker is en je een onderdeel voelt van de familie. Samen vormen jullie hét team!
We hebben al een aantal grote fans die geloven in de kracht van ons community platform. Dit zijn grote namen als Gamma, Karwei, Amsterdam Arena, Randstad en Albert Heijn.

Functieomschrijving

Altijd al voor een snelgroeiende startup willen werken waar je enorme impact kan hebben? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons gaat helpen om het verhaal van Flex-Appeal aan iedereen te vertellen.

Jouw verantwoordelijkheden :
Jij gaat het team helpen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen over Flex-Appeal hebben gehoord en er laaiend enthousiast over zijn. Je onderzoekt wat voor soort kanalen (Facebook, Blogs, Conferenties, etc) we het beste kunnen gebruiken om onze doelgroep te bereiken. Daarnaast creëer je de content de we gaan delen. Je plant bijvoorbeeld social media campagnes in, schrijft blogs of maakt visuals om organisaties te overtuigen van de kracht van Flex-Appeal. Kortom, een echte all-round marketeer!

Functie-eisen

Jouw profiel
- Je weet een goede balans te vinden tussen creativiteit en het behalen van concrete resultaten
- Je kan heldere en aantrekkelijke verhalen schrijven in het Nederlands (pluspunten als je dit tevens in het Engels kan)
- Je kan zelfstandig en georganiseerd werken. Je behoudt het overzicht ook als je met meerdere dingen tegelijk bezig bent
- Je bent leergierig, pakt snel dingen op en bent niet bang om je comfortzone te verleggen
- Je volgt een HBO of WO opleiding (of hebt er al een afgerond) - Als je al wegwijs bent met creatieve programma’s als Photoshop, Indesign en Illustrator is dat een dikke plus

Wat biedt het bedrijf je?

Wat wij je bieden
- Een uitdagende positie binnen een snelgroeiende startup met internationale ambities
- De mogelijkheid om jezelf snel te ontwikkelen doordat je echte verantwoordelijkheden krijgt
- Je wordt onderdeel van een ambitieus, jong en all-round awesome team
- Een inspirerende werkomgeving temidden van meer dan 100 startups (inclusief bar, glijbaan en pingpong tafel)
- De kans om een permanent onderdeel te worden van het team na een succesvolle stage
- Elke dag een heerlijke lunch