Flow resulting - marketing en strategie stage
Flow resulting | Afstudeerstage, B Marketing| Consultancy| S Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Flow resulting helpt bedrijven groeien door effectieve marketing, marketingcommunicatie en sales. Onze missie is het helpen bouwen van organisaties die de klant niet alleen ‘begrijpen’, maar ‘leven’. Marketing is dan niet alleen een afdeling, maar een kwestie van mentaliteit. Dat betekent dat we in onze aanpak veel aandacht besteden aan wat marketing voor de medewerkers van de organisatie kan betekenen en omgekeerd. Flowresulting helpt bedrijven te kiezen wie ze willen zijn voor welke klanten. Als geen ander weten we hoe je een onderscheidende klantbeleving ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat elke dag waar te maken. Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het ontwikkelen van de strategie voor de horeca op Schipholde servicebeloften voor Volkswagen Bedrijfswagensde loyaliteitsstrategie voor de Rabobankeen jongvolwassenen propositie voor Loyalis en het klantgerichter maken van het Havenbedrijf Amsterdam. Flowresulting is opgericht in 2001, we zijn een jong bureau met 18 medewerkers (25-45 jaar oud), er heerst een informele sfeer en we zijn gevestigd op een toplocatie in het centrum van Utrecht. Flowresulting organiseert regelmatig sociale activiteiten voor haar medewerkers, bijvoorbeeld borrels, concerten en uitjes in het buitenland.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar studenten die een onderzoek willen doen binnen één van onze expertises: groeistrategie, winnende proposities of klantgerichte organisaties. Mogelijke vraagstellingen zouden kunnen zijn:
 Is het effectiever om een definitieve prijsverlaging toe te passen of heeft een korting van hetzelfde bedrag een groter effect?
 Hoe belangrijk zijn de ‘zachte’ elementen van de propositie (bijv. vriendelijkheid / kwaliteit van de medewerker) bij de aanschaf van een product of dienst?
 Welk organisatiemodel draagt het meest bij aan klantgerichtheid? De exacte opdrachtomschrijving binnen de expertise, aanvang en lengte van stage worden in overleg vastgesteld.
 

Functie-eisen

Wat vragen we?

Je zit in de scriptiefase van je universitaire master en wil ten minste kwantitatief onderzoek doen. Je bent een teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast ben je fanatiek, ondernemend en nieuwsgierig.

Wat biedt het bedrijf je?

Wat bieden we?
 Naast het werken aan de opdracht, doe je ervaring op met het werken bij een adviesbureau. Je ondersteunt op projecten en je geeft samen met collega’s de (content)marketing van flowresulting verder vorm.
 Als het werken bij flowresulting jou bevalt en je laat zien dat je een goede consultant kan worden, dan behoort een startersfunctie na je studie tot de mogelijkheden.

Locatie

  • Utrecht

Branche

Studie