FrieslandCampina - Marketing stagiair Lattiz

Regio

Locatie

  • Amersfoort

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

Wil jij stage lopen in een dynamische, internationale omgeving binnen Foodservice en tegelijkertijd meebouwen aan een van de gaafste innovaties binnen FrieslandCampina?
Wij bieden een uitdagende stage aan waarin je marketing-ervaring opdoet bij het merk Lattiz. Lattiz is een melkopschuimmachine voor de horeca waarmee je perfecte cappuccino’s en latte macchiato’s maakt (www.lattiz.nl). Lattiz is sinds 3 jaar op de markt en een van de belangrijkste innovaties van FrieslandCampina. We hebben een ambitieuze groeidoelstelling voor de komende jaren voor zowel de Nederlandse- als de internationale markt. De scope van de stage is daarom ook internationaal!
 
Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor en de stageplek is gevestigd in Amersfoort.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ondernemende Marketing stagiair, om Lattiz in Nederland en België verder te laten groeien en internationaal uit te rollen in Duitsland, Frankrijk en Spanje. Het gaat om een fulltime meewerkstage gedurende een periode van 6 maanden (vanaf februari 2019). Het is eventueel mogelijk om dit te combineren met een afstudeeropdracht (1 dag per week). Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op goede begeleiding en een passende stagevergoeding.
Werken voor een FMCG multinational in de Foodservice markt, spreekt jou dat aan? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou als creatieve en initiatiefrijke student om al je marketingvaardigheden in te zetten én verder te ontwikkelen. Als proactieve stagiair krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het marketing vak te ontdekken en relevante werkervaring op te doen binnen FMCG. Je draait volledig mee met het team en wordt overal bij betrokken. Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving.

Werkzaamheden:
• Medeverantwoordelijk voor (het ontwikkelen van) merkactivatie, zowel online als bij de klant;
• Contact met diverse externe partijen zoals reclamebureaus;
• Analyseren van markt, klant - en consumentenontwikkelingen;
• Meewerken aan ontwikkeling en inzet van media; zoals advertenties en ons eigen internationale Coffee Milk Magic Magazine

Functie-eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden:
- Je bent een WO/HBO student;
- Je afstudeerrichting heeft betrekking tot marketing/communicatie/commercie/digital met affiniteit voor Foodservice;
- Je hebt interesse in FMCG / Foodservice en koffiebranche;
- De startdatum is februari 2019, beschikbaar voor minstens 4 dagen per week voor 6 maanden;
- Je spreekt vloeiend Nederlands/Engels, - Spaans / Duits / Frans zijn een plus;
- Mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen (max. 1 dag per week)

Wat biedt het bedrijf je?

We bieden een interessante en leerzame stage-/afstudeeropdracht waar je je commercieel ontwikkelt in een dynamische, internationale omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Als enthousiaste stagiair krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het marketing vak te ontdekken en relevante werkervaring op te doen binnen FMCG. Je draait volledig mee met het team en wordt overal bij betrokken. Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving.