FrieslandCampina - Stage Marketing Foodservice Chocomel, Friesche Vlag & Lattiz
FrieslandCampina | Meeloopstage, Afstudeerstage, B Marketing| S FMCG|

Premier partner

Bedrijfsinformatie

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Functieomschrijving

Wil jij stage lopen in de dynamische buitenshuismarkt en meebouwen aan de groei van de categorie van latte koffies en tegelijkertijd werken voor het merk Chocomel? Wij bieden een uitdagende stage waarin je brand management ervaring op kunt doen.

Bij de werkmaatschappij FrieslandCampina Foodservice, onderdeel van de business group FrieslandCampina Consumer Products Europe, in Amersfoort zoeken we een ondernemende stagiair (Trade) Marketing Foodservice – Chocomel, Friesche Vlag & Lattiz

Het gaat om een fulltime meewerkstage gedurende een periode van 6 maanden vanaf februari of maart. Het is eventueel mogelijk om dit te combineren met een afstudeeropdracht (1 dag per week).

Werken voor een multinational in de FMCG markt, spreekt jou dat aan? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou als creatieve en initiatiefrijke student om al je marketingvaardigheden in te zetten én verder te ontwikkelen. Je biedt vanaf dag één volwaardige ondersteuning aan het marketingbeleid van de Foodservice business unit van FrieslandCampina, waarin alle marketing en sales activiteiten voor de buitenshuismarkt zijn samengebracht. Werken bij Foodservice houdt in dat je werkt voor alle klanten behalve de supermarkten zoals horecazaken, cateringlocaties, tankstations, leisure locaties maar ook de eet- en drink locaties op NS stations en voor de groothandel (Sligro, Makro etc).

Binnen deze stage ben je werkzaam in het ‘Indulging Moments’ team, waar de merken Chocomel, Lattiz en Friesche Vlag onderdeel van zijn.

Als enthousiaste stagiair krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het marketing en trade marketing-vak te ontdekken en relevante werkervaring op te doen binnen de FMCG. Je draait volledig mee met het team en wordt overal bij betrokken.

Werkzaamheden:
  • Medeverantwoordelijk voor (het ontwikkelen van) merkactivatie, zowel online als bij de klant
  • Contact met diverse externe partijen zoals reclamebureau en druk en printbureau
  • Analyseren van markt, klant - en consumentenontwikkelingen
  • Meewerken aan ontwikkeling en inzet van media
  • Verantwoordelijk voor eigen projecten
  • Mogelijkheid om te combineren met afstudeeropdracht

Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving.
 

Functie-eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden ben je en beschik je ook over:
- Enthousiaste  wo-student
- Marketing/communicatie/commerciële afstudeerrichting
- Interesse in FMCG branche

Wat biedt het bedrijf je?

We bieden een interessante en leerzame stage-/afstudeeropdracht waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. 

Regio

Locatie

  • Amersfoort

Dagen

Maanden