Frontend-developer
Unicornify Labs | Meeloopstage, Afstudeerstage, B IT| S ICT & Electro| Techniek| Marketing, Sales en Media|

Bedrijfsinformatie

Al meer dan 10 jaar zijn we gespecialiseerd in het bouwen en beheren van complexe webomgevingen. We staan erom bekend dat we van de meest problematische websites een betrouwbaar en solide platform weten te maken, waarop we gegarandeerde beschikbaarheid en responsetijden durven af te geven (SLA). We werken voor grote klanten die behoren tot de top 200 van Nederlandse bedrijven én ook voor innovatieve startups. Bij Unicornify Labs houden we ervan mooie dingen te ontwikkelen voor onze klanten. Dat doen we met passie. Maar vooral: oprecht en transparant. Want een project is net zo succesvol als de samenwerking tussen de partijen. Om het beste resultaat te bereiken, hebben we elkaar nodig. Open communicatie is daarom een van de belangrijkste basisregels voor ons, onze dochterondernemingen en onze partners. Kijk voor meer informatie op onze site: http://unicornifylabs.com/. 

Functie omschrijving

Wij zijn een Continues Delivery Team met een startup mentaliteit. We hebben een fijne werkplek en een goede werksfeer. Hier bij Unicornify heeft iedereen zijn eigen Tailor made job, omdat je jouw eigen dag kunt indelen. Je kunt ervoor kiezen om de hele dag met 1 project bezig te zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere projecten op 1 dag te doen. Het is fijn dat je hier veel verantwoordelijkheid krijgt. Je hebt dan ook eigen projecten in beheer, waardoor je zelfstandig kunt werken. We werken met verschillende technieken en verschillende talen. Voor ieder wat wils dus! We zorgen voor voldoende ontspanning tussendoor en we lunchen gezellig met z’n allen samen, een tosti of een beschuitje. 

Functie-eisen

Wij verwachten van je dat je binnen ons team… 
Zelfstandig bent, iedere medewerker is namelijk zijn eigen startup. Je moet zelfredzaam kunnen zijn, waarbij je zelf nadenkt en besluiten neemt. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over een probleemoplossend analytisch vermogen. Je moet het leuk vinden om vette shit (websites en apps) te bouwen. Het is belangrijk dat je geduld hebt voor elkaar. Behulpzaam zijn is een pré en lui zijn is een no go. Zet naast je intelligentie ook je tafelvoetbalskills goed in! 

Studiefase maakt niet uit, als de student maar de benodigde basiskennis heeft. 

Belangrijke skills als frontend developer Als frontender is het handig als je, naast de standaard frontend (HTML, CSS, JQuery en JavaScript), ook een beetje backendkennis (Java, Php) hebt, waardoor je zelf templates kunt doorvoeren. Ten slotte is het belangrijk dat je weet hoe je met je ADI om moet gaan.

Competenties: 
  •  Analytisch 
  •  Communicatief 
  •  Creatief 
  •  Integer 
  •  Klantgericht 
  •  Leergierig 
  • ​ Zelfstandig

Wat biedt het bedrijf je?

Wij helpen jou met het verbreden en verdiepen van kennis. Daarentegen willen wij ook graag van jou leren! Wij stimuleren onze medewerkers buiten hun comfort zone te treden. Wij zien jou als verlengstuk van onze startup mentaliteit! Get Things Done Together! Bij Unicornify wérk je niet alleen met onze startup-mentaliteit, je bent je eigen startup!