Bedrijfsinformatie

FSI is fabrikant van een uniek en gepatenteerd antislip product/systeem voor vochtige, gladde tegelvloeren. In Nederland en België verzorgen wij de applicaties van dit product nog in eigen beheer. In het buitenland doen wij dit via agenten/dealers. Daarnaast zijn wij exclusief agent voor Benelux en Duitsland van een Engelse fabrikant voor specifieke antislipproducten voor allerhande gladde oppervlaktes. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomende aansprakelijkheidscultuur hebben onze producten een enorme potentie.

Functie omschrijving

Het volledig opzetten van de juiste marketing en sales strategie via meerdere websites en div. webshops in div. buurlanden. Het gaat dan om:
  • De vindbaarheid hiervan en de koppeling naar social media (Facebook etc.).
  • Het vinden van de juiste partners/agenten/dealers in het buitenland.
  • Supervisie en bijhouden/verbeteren websites/webshops i.s.m. webbureau.
  • Retailmogelijkheden onderzoeken van één of meerdere van onze producten.

Functie-eisen

Iemand die met een frisse en objectieve kijk unieke en innovatieve producten in de markt kan zetten via met name online marketing. Daarnaast iemand die inventief is om de juiste partners/dealers in het buitenland te vinden. Hierbij zijn talen dus ook belangrijk (Uiteraard Engels, maar Duits, Frans en Spaans is een pré). Kortom jij bent vrij breed inzetbaar op marketing en sales gebied, kan zelfstandig werken en bent leuk in de omgang in een relatief klein bedrijf met veel potentie en als gezegd unieke producten.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij denken vooralsnog aan iemand die 2-3 dagen per week beschikbaar is. Dit kan besproken worden in overleg, waarbij wij zeer flexibel zijn. Het is dus evt. goed te combineren met verdere studie. De geschikte kandidaat krijgt directe begeleiding van de directeur met veel vrijheid. Wij bieden een fijne zelfstandige werkplek, stukje verantwoording binnen ons bedrijf (vanwege relatieve kleinschaligheid van het bedrijf gaat hij/zij volledig meedraaien). De vergoeding gaat in overleg en zal "minimaal" marktconform zijn.