Bedrijfsinformatie

Korn Ferry Hay Group is een wereldwijd adviesbureau. Samen met het management van organisaties maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Bij de Nederlandse vestiging in Amsterdam werken ruim 180 professionals voor onze klanten in het bedrijfsleven en de publieke dienstverlening.
Daarnaast is er een nevenvestiging in Enschede waar een deel van de afdeling Reward & Benefits gevestigd is.

Reward & Benefits is een team met circa 20 consultants. Onze dienstverlening bestaat deels uit pensioen consultancy en deels uit consultancy met betrefkking tot beloning. Pensioenconsultancy bestaat onder andere uit de volgende opdrachten:
- Pensioen (her)ontwerp
- Uitvoerdersselectie
- Pensioen due diligence
- Actuariele berekeningen
- Controles/audits pensioenadministraties
- Communicatie mbt pensioenen

Op het gebied van beloning adviseren we over het opstellen van beloningsbeleid en arbeidsvoorwaardenbeleid, en rekenen we dit beleid ook door.

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een werkstudenten om ons te ondersteunen bij onze advieswerkzaamheden en berekeningsopdrachten. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het voorbereiden en uitvoeren van allerhande berekeningen, voornamelijk op het gebied van pensioen. Deze berekeningen worden voor een groot deel gemaakt in Excel. Kennis van pensioenen is niet vereist. Wel verwachten we van je dat je handig bent met computers en dan voornamelijk met Excel. Kennis van beleggingen is een pré maar niet vereist. Affiniteit met cijfers is gewenst.

De bijbaan is voor ongeveer 2 dagen per week, maar in overleg kan dit natuurlijk zo afgestemd worden dat je bijvoorbeeld in tentamenperiodes minder werkt en in rustigere tijden meer. Ook de werktijden kunnen in onderling overleg afgestemd worden. Meer dan 2 dagen per week behoort zeker tot de mogelijkheid. Het minimum is 1 dag per week.

De bijbaan is in eerste instantie tijdelijk (3 maanden) maar bij gebleken geschiktheid voor langere duur. Ook mogelijkheid tot het toegroeien naar een startersfunctie (in Enschede of Amsterdam).

Functie-eisen

Zelfstandig kunnen werken, analytisch vermogen, accuraat werken, kennis van excel is een pre en de werkstudent moet openstaan voor het oppakken van allerhande voorkomende werkzaamheden. Wij geven de voorkeur aan iemand die in de toekomst de financiële of HR consultancy in wil.

Wat biedt het bedrijf je?

Het betreft een zeer leuke bijbaan bij een gerenommeerd Nederlands consultancy bureau, waar je erg veel van leert en die mogelijkheden kan bieden voor een toekomstige baan. Wij zijn zeer flexibel en zijn bereid rekening te houden met bijvoorbeeld tentamenperiodes.