HelloFresh - Internship: Sales & Quality

Bedrijfsinformatie

HelloFresh ontwikkelt gevarieerde recepten en bezorgt deze, inclusief alle ingrediënten die je hiervoor nodig hebt, in een box bij mensen thuis. Vanuit Amsterdam bedient HelloFresh de Benelux en Frankrijk, maar er zijn ook kantoren in Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland, de Verenigde Staten, Canada en Australië.

We inspireren onze klanten in de keuken en maken het makkelijker voor iedereen om gevarieerde, heerlijke zelfgemaakte maaltijden op tafel te zetten. Ons team is ambitieus, internationaal en vol passie wat er voor zorgt dat we voor jou een inspirerende werkomgeving kunnen creëren waarin je het beste uit jezelf haalt.

Functieomschrijving

Met het retentiekanaal, zijn wij één van de waardevolle marketingkanalen van HelloFresh binnen de Benelux. Het retentiekanaal richt zich op zowel de huidige klantenbase als op het reactiveren van oude klanten. We hechten veel waarde aan het acquireren van waardevolle klanten die heel lang met ons mee komen eten! Deze klanten worden nagebeld via ons ‘Welcome Call’ programma en klanten die ons verlaten, bellen we via ‘winbackcampagnes’ na om hen te overtuigen om weer klant te worden. Als stagiaire sales and quality ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de klanten. Aan de ene kant heb jij veel aandacht voor ons Welcome Call project, het andere gedeelte van de tijd besteed je aan onze retentieprogramma’s en het naluisteren van gesprekken. Je rapporteert aan de Channel Manager Offline leads en brengt advies uit op basis van jouw bevindingen.

Functie-eisen

- Je bent vijf dagen per week beschikbaar voor een meewerkstage;
- Door middel van grote kwaliteitscontroles zorg jij ervoor dat de kwaliteit van onze huidige klantenbase zal stijgen. Dit doe jij met name door het naluisteren van salesgesprekken en het geven van feedback op basis van jouw bevindingen;
- Je weet uitstekend te schakelen tussen zowel de collega’s intern en onze externe callcenters;
- Je bent iemand die kritisch naar salesgesprekken kunt luisteren en hier een aanbeveling op kan geven;
- Je bent niet bang om je mening te geven;
- Je weet van aanpakken en doet dit met humor;
- En kunt eventueel ook een training geven om de kwaltiteit van de gesprekken te verbeteren;
- Je spreek zowel Nederlands, Engels en Frans is een pre;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat biedt het bedrijf je?

- Een breed takenpakket;
- Ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;
- Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven en ideeën;
- Een modern en inspirerende werkomgeving in Amsterdam;
- Lekkere lunches, bootcamp & boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;
- Een stagevergoeding van 500 euro