HelloFresh - Stage receptontwikkeling
HelloFresh | Meeloopstage, B Management| Communicatie| Human Resource Management| Marketing| Onderzoek| Sales/Business Development| S FMCG|

Bedrijfsinformatie

HelloFresh ontwikkelt gevarieerde recepten en bezorgt deze, inclusief alle ingrediënten die je hiervoor nodig hebt, in een box bij mensen thuis in België en Nederland. Vanuit Amsterdam bedient HelloFresh de Benelux, maar er zijn ook kantoren in Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland, de Verenigde Staten, Canada en Australië. HelloFresh wil haar klanten inspireren in de keuken en het voor iedereen gemakkelijk maken om thuis gevarieerd en lekker te koken. Help jij binnenkort mee?

Wij zoeken per februari 2018 een nieuwe stagiair(e) met een passie voor eten en koken! Ben jij een talent in de keuken en hou je ervan om anderen te verassen en te inspireren met lekere recepten? Kom dan ons team versterken!
 

Functieomschrijving

Als stagiair(e) receptontwikkeling draai je volledig mee met het Receptenteam. Het team bestaat uit drie receptontwikkelaars en een diëtiste. Samen ontwikkelen en schrijven zij de recepten en zorgen zij voor het wekelijks samenstellen van de HelloFresh box voor onze klanten in de Benelux. Jij als stagiair(e) wordt bij alle werkzaamheden betrokken en de stage is een echte meewerkstage. Je houdt je bezig met het analyseren van feedback over onze recepten, draagt ideeën aan en schrijft inspirerende recepten, helpt mee met het proefkoken en start zelfstandig verbeterprojecten op.
 

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een persoon die:
- Een relevante opleiding volgt of heeft gevolgd aan de hogeschool of universiteit;
- vakkennis heeft van voeding en koken;
- creatief is en het leuk vindt om te inspireren;
- secuur is en zelfstandig werkt;
- redactioneel sterk is en plezier heeft in schrijven;
- uitstekende Nederlandse taalvaardigheden heeft;
- past binnen de kernwaarden van HelloFresh: je werkt met passie en hebt passie voor ons product, je bent ondernemend en servicegericht.
Let op: kennis van de Franse taal is zeker een pré!
 

Wat biedt het bedrijf je?

- Een creatieve afwisselende en fulltime stage
- Ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf
- Begeleiding van professionals met veel ervaring
- Een gezellige en inspirerende werkomgeving in Amsterdam
- Lekkere lunches, bootcamp & boxles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten 
- Een stagevergoeding van 500 euro

Regio

Locatie

  • Amsterdam