Houthoff is op zoek naar jou! Rechtenstage
Houthoff | Meeloopstage, B Rechten| S Juridisch|

Houthoff is op zoek naar jou! Rechtenstage

Bedrijfsinformatie

Houthoff biedt je de kans om via een rechtenstudent-stage nader kennis te maken met één of meer praktijkgebieden. Gedurende twee maanden volg je een programma waarin je kunt 'ruiken' aan alle facetten van het vak. Je gaat mee naar zittingen en besprekingen, schrijft stukken en zoekt zaken uit in de bibliotheek. Bij aanmelding proberen we rekening te houden met jouw voorkeur voor een bepaalde vestiging en/of sectie.

Houthoff is een van de grootste kantoren van advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Nederland. Ruim 250 juristen leveren maatwerk aan bedrijven, organisaties en financiële instellingen. Als onafhankelijk, gespecialiseerd fullservice kantoor staan wij zowel Nederlandse als internationale cliënten bij. Indien nodig doen wij dat in samenwerking met andere toonaangevende kantoren in het buitenland. In Nederland is Houthoff gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast hebben wij eigen vestigingen in Brussel, Londen en New York.
 

Functie omschrijving

Je bevindt je in de eindfase van je bachelor of bent masterstudent Rechten. Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een grote, commerciële dienstverlener en kunt dit overtuigend motiveren.

Regio

Locatie

Branche

Dagen

Maanden