Bedrijfsinformatie

BEACON is gespecialiseerd in het helpen van onze klanten bij Innovatie. Innovatieprojecten zijn altijd nieuw, maar toch kun je bedreven zijn in het managen daarvan. Onze klanten zijn divers, van multinationale reuzen en professionele MKB bedrijven tot jonge start-ups.

Functieomschrijving

Wij zoeken een gemotiveerde, energieke en getalenteerde stagiair(e) industrieel ontwerpen van de TU-Delft, TU- Eindhoven of de Universiteit Twente.
Als stagiair(e) word je volwaardig lid van ons team en word je betrokken bij het gehele proces. Het assisteren bij workshops en helpen organiseren ervan hoort daar soms ook bij.
 

Functie-eisen

Je vindt het leuk om te regelen en te organiseren en hebt een passie voor (product)innovatie. Ervaring en affiniteit met grafische vormgeving is een pré.
Je zult volop de mogelijkheid krijgen om je vaardigheden te ontwikkelen zowel op het gebied van projectmanagement van innovatie als op het gebied van Front End of Innovation.

 

Wat biedt het bedrijf je?

De stageperiode duurt 3 tot 6 maanden, start- en einddatum in overleg. De stagevergoeding is in principe € 350 per maand. BEACON is gevestigd in Driebergen op 3 min. lopen van het station Driebergen-Zeist.