Innovatie, Ondernemerschap & Investment? Stage bij H&K Ventures
Halbe&Koenraads | Meeloopstage, Zomerstage, B Techniek| Management| S Financiële dienstverlening| Consultancy|

Functie omschrijving

Durf jij te falen?  Durf je het heft in eigen handen te nemen? Wij geloven in assertiviteit en zelf initiatief tonen om je doelen te bereiken. Wij zijn gedreven je optimaal te ondersteunen en bieden je een ondernemende en inspirerende werkomgeving. Als Business Developer krijg je bij ons de kans, vrijheid en middelen om jezelf te ontwikkelen net als de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent.
Tijdens een stage als Business Developer bij H&K Ventures zul je bezig houden met:
  •  Markt testen (lean)
  •  Inhoud uitzoeken (detail niveau)
  •  Ideeen uitwerken (business modellen / richting uitvoering)
  •  Markt analyse (strategisch denken) en uitvoering marketing
  •  Financiele analyse en uitvoering (investment / contracten / etc.)
  •  'Getting things done'

Functie-eisen

We zoeken een gedreven, flexibele en positieve persoonlijkheid. Iemand die secuur kan zijn maar als het nodig is ook los kan gaan.
Ben jij iemand die aantoonbaar ondernemend, ambitieus, betrokken, toegewijd, inventief en gepassioneerd is en wil je niets liever dan kansen grijpen,  van 'niets' 'iets' maken en vraag je jezelf bij alles om je heen af 'hoe werkt dit en kan dit beter?'…solliciteer dan voor een stage bij H&K Ventures.
Daarnaast laten we het ook vooral aan jou over om ons te vertellen wat wij van jou mogen verwachten, uiteindelijk weet jij dat zelf het beste.

De stagiair is verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd, binnen elk project zul je doelen stellen en deze nastreven, individueel of in teamverband. Projecten kunnen enorm divers zijn maar altijd gericht op onze overkoepelende doelstellingen. De doelen die je stelt zullen gericht zijn op eerder genoemde activiteiten, je zult echter veel zaken niet zelf kunnen oplossen en daarbij hulp intern of extern moeten inschakelen om niet tot zomaar een oplossing te komen, maar best mogelijke oplossing binnen de resources die tot je beschikking staan. Je bepaalt zelf hoeveel verantwoordelijkheid je aankan, ben je echt ambitieus, dan is de sky the limit.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden optimale ondersteuning bij het leerproces van de stagiair, je werkt onder de directeur van H&K Ventures, je maakt je eigen leerplan (wat wil ik leren, wat wil ik kunnen? etc.), er zijn verschillende evaluatiemomenten, er zijn congressen, bijeenkomsten en workshops en je wordt constant uitgedaagd meer uit je stage te halen.
We bieden een ondernemende, laagdrempelige en inspirerende werkomgeving met jonge mensen, veel ondernemers, investeerders en tonnen aan inspiratie. Hoe beter je weet wat je in de toekomst wil doen en bereiken hoe meer je aan de stage zult hebben. Je kunt er echter ook achter komen tijdens je stage, dat is aan jezelf.
Kortom, je hebt bij H&K Ventures de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en relevante werk/ondernemers ervaring op  te doen.