Interall Group B.V. - Marketing & Sales stage
Interall Group B.V. | Meeloopstage, B Marketing| Sales & Business Development| S FMCG| Overig| Productie & industrie| Retail|

Bedrijfsinformatie

Interall Group BV is producent van creatieve gadgets en premiums. Wij leveren aan een wereldwijd netwerk van distributeurs en reclamebureaus in de promotionele branche en in de retail. Voorbeelden van merken van Interall Group retail zijn Walter Wallet (www.walterwallet.com), Rackpack (www.rackpack.eu) en Windblocker (www.windblocker.com).

Het hoofdkantoor van Interall Group is gevestigd in een gezellig kantoor midden in het centrum van Amsterdam aan de Amstel. Goed bereikbaar met OV, op enkele minuten trammen vanaf het Centraal Station. Interall Group bestaat uit een jong en creatief team dat zowel hard kan werken als hard kan lachen. Plezier tijdens en buiten werktijd staan hoog in het vaandel! Er zijn altijd meerdere stagiaires werkzaam.

Functie omschrijving

Je loopt mee op onze Marketing & Sales afdeling. Je ondersteunt de salesafdeling bij het uitbrengen van offertes aan onze nationale en internationale klanten (promotionele branche en retail) en bij het versturen van productsamples. De Marketingmanager ondersteun je bij de dagelijkse marketing activiteiten. Hiernaast brainstorm je mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten en hou je de laatste trends in de gaten.  Er is ruimte voor verschillende stageopdrachten/onderzoeken. 

Functie-eisen

Onze ideale stagiair (m/v) is gedreven, creatief en hardwerkend met een sterke teamspirit. Je bent vlot met de pen en communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent klantgericht en kunt gestructureerd en zelfstandig werken. Affiniteit met marketing en sales is een pré!

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden je een leerzame stageplaats in een creatief en ondernemend bedrijf op één van de leukste locaties van Amsterdam. Bij het kiezen van de stageopdracht heb je veel vrijheid, samen komen we zeker tot een interessant onderzoek in jouw studierichting. De stagevergoedig bedraagt € 250,- netto per maand.