Interessante stage bij SQIQ Digital Interimmers bemiddelaar
SQIQ | Meeloopstage, Afstudeerstage, B Human Resource Management| Consultancy| Communicatie| Marketing| S Consultancy| Overig|

Bedrijfsinformatie

Wij bemiddelen de beste Digital Interimmers.

Als bedrijven tijdelijke ondersteuning nodig hebben van de beste Online Marketing & E-commerce Specialisten of Managers, dan huren zij die via ons in. Denk aan bedrijven als: Red Bull, bol.com, Exact, HBO. Maar ook Sanoma, Robeco, WE Fashion, Yamaha, you name it!
Wij maken keuzes, en kiezen voor aandacht, specialisme en de beste selectie.
Door te focussen op het specialisme ‘Digital’ zijn wij de beste in weinig in plaats van gemiddeld in veel. Ook werken wij bewust aan een beperkt aantal opdrachten tegelijk, waardoor wij met de volste aandacht onze klanten bedienen en zo het hoogste succesratio garanderen: bij 90% van de aanvragen die wij aannemen, vinden wij de beste Digital Interim Professional. Goliath was big, but David knocked him down! Wij willen niet de grootste zijn, wij kiezen ervoor om beter te zijn.

Functie omschrijving

Lijkt het jou gaaf om de link te zijn tussen de beste Digital Interim Professionals en het bedrijfsleven? Wil jij bedrijven zoals bol.com, Red Bull, Exact, ANWB, HBO, Action, Bugaboo en ABN AMRO helpen met het vinden van het beste personeel? Lees dan snel door, want wij hebben een gave stageplek voor je!

Stagelopen bij SQIQ betekent begeleiding door 2 ondernemers, mét de nodige aandacht. Je wordt volledig betrokken in onze business, hebt direct commercieel contact met onze klanten en kandidaten, je ontwikkelt je, je groeit, en grote kans dat je na het afronden van jouw stage niet meer bij ons weg wilt :-).

Wat nog het mooiste is… Als we er na jouw stage allemaal zo over denken, dan hóef je ook niet weg en bieden we jou graag een baan aan!

We groeien hard, vervelen is er bij ons nooit bij, er is dan ook genoeg te onderzoeken en uit te zoeken. In overleg kunnen we jouw stageopdracht vormgeven, dus verras ons met jouw eigen inbreng! Wij geven jou graag de ruimte om ons te adviseren over de volgende te nemen stappen in de groei van SQIQ.

Functie-eisen

SQ
Pragmatisch; actiegericht; resultaatgericht; commercieel gedreven; ondernemend; zelfstandig; initiatiefrijk

IQ
Een HBO/WO-student; nauwkeurig; een uitstekende beheerser van de Nederlandse taal

Wat biedt het bedrijf je?

300 stagevergoeding

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden