Internship: Partnerships & New Business

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

HelloFresh ontwikkelt gevarieerde recepten en bezorgt deze, inclusief alle ingrediënten die je hiervoor nodig hebt, in een box bij mensen thuis in België, Luxemburg en Nederland. Vanuit Amsterdam bedient HelloFresh de Benelux, maar er zijn ook kantoren in Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland, de Verenigde Staten, Canada en Australië. HelloFresh wil haar klanten inspireren in de keuken en het voor iedereen gemakkelijk maken om thuis gevarieerd en lekker te koken.

Functieomschrijving

Tijdens jouw stage draai je volledig mee op de marketingafdeling bij HelloFresh. Je zult (mee)werken aan verschillende projecten gericht op bestaande en nieuwe partnerships in de gehele Benelux. Samen met je collega’s ben je continu op zoek naar partners die kunnen bijdragen aan het merk HelloFresh op commercieel vlak. We verrassen onze klanten graag met leuke extra’s van bijzondere merken zoals Hands Off my Chocolate en Brandt & Levie. Daarnaast werken we samen met grote merken zoals Unilever en Heineken. Zelfstandigheid, initiatief nemen en goede planningsvaardigheden zijn voor deze functie erg belangrijk. Naast het contact met externe partijen sta je ook direct in contact met onze interne afdelingen logistiek en inkoop, om ervoor te zorgen dat de samples op de juiste manier bij de HelloFresh klant terecht komen, in de hele Benelux. Ben jij commercieel en denk je grensoverschrijdend? Dan willen we jou de mogelijkheid geven om alles te leren over partnerships & new business.

Functie-eisen

We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit, die kansen ziet en ook niet bang is om zijn/haar mening te geven. Iemand die resultaatgericht te werk gaat, het leuk vind om in een team te werken en creatief en energiek te werk kan gaan.

Wat biedt het bedrijf je?

Veel leermogelijkheden en vrijheid binnen een jong en snelgroeiend, internationaal bedrijf. We zijn een jonge, dynamische organisatie en bieden ook leuke extra's zoals 500 euro stagevergoeding, lekkere lunches en bootcamp- en boxlessen.