IT Traineeship
ISM eCompany | Meeloopstage, Afstudeerstage, B IT| S Overig|

Bedrijfsinformatie

ISM eGroup bestaat uit drie e-commerce ondernemingen; full service internetbureau ISM eCompany, e-commerce softwareontwikkelaar Sana Commerce en creative agency GuiltyPeople. Met ruim 20 jaar ervaring, meer dan 400 werknemers en een combinatie van verschillende technologieën, kennis, methoden en design realiseren leveren wij dagelijks geweldige e-Commerce projecten. Ons hoofdkantoor staat in de UNESCO geregistreerde Van Nellefabriek in Rotterdam en we hebben diverse kantoren in de Verenigde Staten, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Indonesië, Oekraïne en Sri Lanka.
 

Functieomschrijving

Het IT traineeship bij ISM is opgericht om talentvolle IT studenten in 12 maanden op te leiden tot Technisch Consultant. Onze Technische Consultants vertalen de doelstellingen van de klanten naar technische eisen, wensen en randvoorwaarden.

Q1: Een goede basis
De start van het traineeship begint met een aantal algemene projecten om ISM als organisatie goed te leren kennen. Uiteraard ga je ook al kennismaken met Magento, door een specifiek Magento project uit te voeren. Tijdens de uitvoering van de projecten zal jij gecoacht worden door de CTO en de HR-Manager.

Q2: Deep dive
Het is tijd om dieper in te gaan op de organisatieprocessen en Magento. Je gaat een IT project uitvoeren om jouw technische skills verder uit te breiden. Onder toezicht van een Technisch Consultant maak je een integratieplan en bewaak je de technische kwaliteiten van een klantopdracht.

Q3: It’s getting serious
Als Gold Partner van Magento is het belangrijk dat onze Technische Consultants Magento gecertificeerd zijn. In dit kwartaal ga jij deze Magento certificaten behalen. Daarnaast ga je steeds zelfstandiger klantprojecten oppakken samen met een projectteam onder toezicht van een Technisch Consultant.

Q4: Young Professional
Het laatste traject van het traineeship staat in het teken van het verbreden van jouw kennis en het aanscherpen van jouw vaardigheden. Onder begeleiding van de CTO ga jij zelfstandig de functie van junior Technisch Consultant uitvoeren. Het traineeship eindigt met een presentatie aan directie, waarin je jouw groei en resultaten presenteert.

Functie-eisen

- Jij bent ambitieus, ondernemend en gedreven om een grote bijdrage te leveren aan de (internationale) groei van ISM;
- Jij hebt aantoonbare technische skills;
- Je bent actief geweest naast je studie, in de vorm van een bestuur, commissie, relevante (internationale) stage, bijbaan of eigen onderneming;
- Maximaal 1 jaar werkervaring;
- Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels.

Wat biedt het bedrijf je?

- Een internationaal georiënteerde organisatie;
- Werken voor een toonaangevend klantportfolio;
- Inspirerende werkomgeving in de werelderfgoed geregistreerde Van Nelle Fabriek;
- Persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Regio

Locatie

  • Rotterdam

Branche

Studie

Dagen

Maanden