Junior Adoptie Consultant (change en verandermanagement)
Zorgverbeteraars B Management| Consultancy| IT| Psychologie| Communicatie| S ICT & Electro| Zorg| Publieke sector| Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Zorgverbeteraars ondersteunt organisaties bij verbetertrajecten. Veranderen is niet eenvoudig. Binnen grotere (IT) projecten wordt veel gevraagd van de organisatie en medewerkers. Juist hierin spelen wij een cruciale rol. Wij zijn ervan overtuigd dat er voldoende kennis en middelen zijn om de zorg echt te verbeteren. Met optimisme en scherpzinnigheid zetten we onze schouders er onder. Zo helpen we ambitieuze zorginstellingen om nóg beter te worden. Wij maken graag dingen beter. Wij zijn Zorgverbeteraars.

Functieomschrijving

Als Implementatie Consultant bouw je de brug tussen IT projecten en medewerkers. Je leert hoe grotere complexe organisaties omgaan met IT-gerelateerde verandertrajecten. Je ondersteunt een senior projectleider in het succesvol veranderen van systemen, processen en mensen. Waar nodig lever je support als lid van het team nadat de klanten 'live' zijn gegaan. Daarnaast ondersteun je bij het continu innoveren en optimaliseren van een IT systeem en gerelateerde werkprocessen. In de voorbereiding, de fase van live-gang, maar ook in het nazorgtraject speelt de Implementatie Consultant een belangrijke rol. Je bent onder andere verantwoordelijk voor gerelateerde documentatie (o.a. scripts, vertaalorders, testformulieren, supportdocumentatie). Je hebt derhalve intensief contact met de projectleider en ondersteunt hem of haar bij het succesvol implementeren van een nieuw systeem.

Functie-eisen

Als implementatie consultant :
-Ben je communicatief vaardig 
-Verbind je mensen en (organisatie)doelen
-Heb je affiniteit met IT en techniek maar ben je geen techneut
-Kun je of leer je mensen meenemen in een verandering
-Ben je en deel van de tijd onderweg naar de klanten door heel Nederland
-Werk je vanuit kantoor in Groningen (Niezijl ) plannen en documenten uit voor senior projectleiders
-Werk je met een klein team met expert op het gebied van veranderen en verbeteren

Wat biedt het bedrijf je?

Tussen 16 en 32 uren
Relevante studie heeft voorkeur
Minimaal 3 maanden inzetbaar
Stagevergoeding mogelijk
Geen probleem met reizen naar klanten