Junior IT Consultant
Thysia Information Management | Academische bijbaan, Meeloopstage, Zomerstage, B IT| S ICT & Electro|

Bedrijfsinformatie

Thysia Information Management is een klantgerichte ICT onderneming gevestigd in Breda. We helpen organisaties om digitaal te innoveren. Online samenwerken en processen verbeteren vanuit één frontoffice platform. We hebben focus op de sectoren Food en Healthcare.

Functieomschrijving

Thysia is haar eigen IT oplossingen aan het migreren naar de publieke cloud van Microsoft. Voor de commerciële en service processen is CRM Online (binnen Office 365) een essentiële bedrijfsapplicatie. Thysia gebruikt al CRM sinds 2011 en wenst deze te migreren naar CRM Online, in combinatie met nieuwe mogelijkheden in Office 365. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen en realiseren van deze migratie en het begeleiden van de invoering.

Functie-eisen

Je bent student HBO of WO (Bedrijfskundige of Informatica), of hebt een dergelijke opleiding. Je hebt  kennis met bedrijfsprocessen en applicaties en voldoende technische kennis om de migratie te kunnen realiseren. Je hebt een proactieve en professionele instelling en aantoonbare affiniteit met informatie management. Je bent energiek, resultaatgericht en hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken.

Wat biedt het bedrijf je?

De cultuur binnen Thysia Information Management wordt gevormd door een team jonge, talentvolle mensen. De kern van dit team bestaat uit bevlogen en professionele ICT-ers. Hierdoor hangt er een informele, open en vakkundige werksfeer. De Thysia cultuur typeert zich als transparant en dynamisch.