Junior Software Engineer
Global Marketing University | Meeloopstage, B IT| S ICT & Electro|

Bedrijfsinformatie

GMU is een jong en snelgroeiend online marketing bureau. We hebben een unieke app ontwikkelt t.b.v. Adwords campagnes voor een diversiteit aan webshops. We zoeken een stagiair die deze technieken ook wilt leren. Wij zijn een ambitieus bedrijf en willen na onze vestiging in Meppel gaan uitbreiden naar Amsterdam met als uiteindelijke doel internationaal te gaan. Momenteel werken er 5 gedreven mensen, maar we gaan verder uitbreiden. We vinden het belangrijk dat je meedenkt en meegroeit. Je krijgt bij ons waardering en je kunt je verder ontplooien tot een professional. Onze belangrijkste dienst is het bouwen en beheren van Adwords campagnes.

Functieomschrijving

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met Automatisering en IT en alles wilt leren van Excel, Java en XML. Je gaat leren hoe onze huidige zelf ontwikkelde applicatie werkt en je leert om dit verder te kunnen ontwikkelen en updaten waar nodig. Daarnaast leer je Adwords campagnes te bouwen, analyseren en beheren. Ook leren we je met de klant mee te denken en te adviseren hoe hij of zij de webshop kan verbeteren.

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat iemand gedreven is, pro-actief, innovatief en creatief. Daarnaast lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een start-up. Wanneer iemand een bijbaan heeft gehad voor een webshop of privé een webshop heeft, of weleens meewerkt aan internet marketing of Adwords zou dit mooi meegenomen zijn.

Wat biedt het bedrijf je?

Je begeleiding zal gedaan worden door een ervaren Adwords specialist die je meeneemt in de applicatie die wij gebruiken. Deze specialist vertelt je hoe de applicatie werkt en hoe je die kan inzetten voor onze klanten. Gaandeweg leer je alles van Excel, Java en XML. Nadat je eerst gaat meekijken met deze specialist en uitleg krijgt over wat hij doet, ga je langzaamaan zelf aan de slag. Als je Adwords specialist wil worden, moet je specifieke certificaten behalen. Wij bieden je de mogelijkheid om dit via ons te doen, middels online examens. Naast deze werkzaamheden is er veel ruimte voor je eigen creativiteit en staan we open voor jouw innovatieve ideeën. Wij zullen zorgen voor een passende vergoeding, naast alle uitdagingen die je hier allemaal zal ervaren.