Juridische meeloopstage? Uitdagende rechtenstage bij Defares, een jong gespecial
Defares | Meeloopstage, B Rechten| S Juridisch|

Juridische meeloopstage? Uitdagende rechtenstage bij Defares, een jong gespecialiseerd mededingingsrechtkantoor in Amsterdam!

Functieomschrijving

Een student-stage bij Defares biedt je de kans om te onderzoeken welke carrièrestap je wil nemen na je studie. Gedurende de stage zit je dicht bij het vuur, ga je mee naar zittingen, werk je mee in interessante zaken en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om te zien, te horen en te voelen hoe het is om te werken bij een jong, dynamisch en in mededingingsrecht gespecialiseerd kantoor. 

Functie-eisen

Defares biedt gemotiveerde studenten in de laatste fase van hun studie en met de ambitie te excelleren op één van onze expertisegebieden de mogelijkheid om studentstage te lopen. Wij rekenen op een actieve en enthousiaste houding van onze student-stagiaires.

Wat biedt het bedrijf je?

Een studentstage bij Defares duurt in beginsel 1 à 2 maanden. Tijdens de stage werk je mee aan alle interessante zaken van ons kantoor en krijg je daadwerkelijk een beeld van wat de advocatuur inhoudt. Uiteraard krijg je een uitstekende stagevergoeding en wordt je tijdens je stage door een mentor begeleid. 

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Branche

Studie

Dagen

Maanden