Kao Group - Marketing Stage John Frieda & Biore
Kao Group Benelux | Meeloopstage, B Marketing| S FMCG| Retail|

Bedrijfsinformatie

Kao Benelux is een toonaangevende, internationale speler binnen het premium beautysegment en onderdeel van het Japanse Kao Corporation, met wereldwijd 35.000 medewerkers. Kao Group kenmerkt zich door haar innovatieve business en succesvolle productintroducties die reeds geleid hebben tot wereldwijde successen. Merken die Kao Group Benelux voert zijn John Frieda, Guhl, Molton Brown, Bioré, Goldwell en KMS California. De Nederlandse bedrijfscultuur laat zich omschrijven als open en constructief, flexibel met een platte structuur waarbij de sales- en marketingafdelingen hand in hand gaan. Een no-nonsense mentaliteit in een oprechte en ambitieuze werksfeer. De Kao Group Benelux organisatie is gevestigd in Amersfoort vlakbij het centraal station.

Functieomschrijving

Tijdens deze meewerkstage ondersteun je de marketingafdeling met een grote verscheidenheid aan werkzaamheden voor de merken John Frieda en Bioré. Je bent o.a. projectleider voor kleine tot middelgrote marketingprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van content voor de sociale media kanalen en het beheren hiervan. Daarnaast leid je alle PR gerelateerde activiteiten, zoals PR releases, PR events en rapportages. Ook ondersteun je het marketingteam in de dagelijkse werkzaamheden zoals het maken van business- en concurrentieanalyses en het bijhouden van trends in de markt. Tevens ben je nauw betrokken bij partnershipactiviteiten en events met eigen budget-verantwoordelijkheid.
Tijdens deze stage leer je alle facetten van Marketing kennen bij een grote speler binnen het premium beauty segment. Vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheden en ben je direct ondersteunend aan de product manager, door wie je ook intensief begeleid wordt gedurende je stage. Je werkt in een jong, dynamisch en gezellig team dat ook buiten werktijd activiteiten onderneemt, zoals een maandelijkse kantoorborrel en wekelijkse bootcamp training. Tot slot biedt KAO jou een stage vergoeding van €500,- (op fulltime basis).
 

Functie-eisen

We zijn op zoek naar kandidaten die in de eindfase zitten van een HBO/WO opleiding, of deze recentelijk hebben afgerond.
Je hebt sterke affiniteit met marketing en onze merken.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:
o Communicatief sterk, zowel in woord als in schrift
o Vloeiend in Nederlands en Engels
o Ondernemend en proactief
o Creatief en enthousiast
o In staat zelfstandig projecten te leiden
o Goed analytisch vermogen
o Gestructureerde werkhouding  

 

Wat biedt het bedrijf je?

De reiskosten worden vergoed en de stagevergoeding bedraagt €500,-

Regio

Locatie

  • Amersfoort

Dagen

Maanden