Koninklijke Verkade - Human Resource
Verkade | Meeloopstage, B Human Resource Management| S FMCG| Productie en industrie|

Bedrijfsinformatie

Koninklijke Verkade Nederland is opgericht in 1886 in Zaandam. Een oer-Hollands kwaliteitsbedrijf in een internationale omgeving. Koninklijke Verkade heeft de ambitie om de meest gewaardeerde merkenfabrikant te zijn, met de merken Verkade en Sultana. Bijna 400 ambitieuze en gemotiveerde medewerkers werken dagelijks met plezier aan de sterke marktposities van onze merken binnen de categorieën biscuits, tussendoor en chocolade. Hiermee voorzien wij in de dagelijkse behoeften van de consumenten en klanten. Duurzaamheid en efficiency zijn hierbij belangrijke pijlers.

Koninklijke Verkade is sinds 2014 onderdeel van Yildiz Holding. Yildiz Holding, CEEMEA's grootste voedingsmiddelenorganisatie, heeft zijn business in koek en chocolade bij elkaar gebracht onder de nieuwe wereldwijde onderneming: Pladis (www.pladisglobal.com). Pladis is een wereldwijde leider in koek en zoetwaren met activiteiten in 120 landen in Europa, het Midden-Oosten.

Functieomschrijving

Als HR stagair(e) zal je voornamelijk assisteren bij de uitvoering van verschillende werkzaamheden, zoals werving- en selectie, ziekteverzuim en bijdragen aan het opstellen en uitvoeren van trainings- en ontwikkelingsplannen. Verder zullen je werkzaamheden bestaan uit dagelijkse administratieve taken en ben je samen met de afdeling aanspreekpunt voor medewerkers die binnen komen met uiteenlopende vragen. Ook word je betrokken bij verschillende HR projecten die lopen en lever je hier een bijdrage aan. Als er vanuit de opleiding behoefte is naar een onderzoek over een HR-vraagstuk dan zal hier tijd en ruimte vrij voor worden gemaakt.

Functie-eisen

Jij bent een 3e of 4e jaars student HBO Human Resource Management of zit in de laatste fase van je WO-studie met als richting HRM of Organisatiewetenschappen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent nieuwsgierig en doortastend. Daarnaast ben je gemotiveerd, enthousiast en beschik je over een pro-actieve instelling. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt goede kennis van Microsoft Office.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden de kans om stage te lopen bij één van de mooiste A-merken van Nederland in een dynamische en uitdagende omgeving. De bedrijfscultuur is informeel met veel aandacht voor teamwork en resultaat. Je wordt onderdeel van een enthousiast, jong en compact team. De HR afdeling bestaat uit een HR Directeur, een HR Business Partner Commercie, een HR Adviseur en een HR Officer Supply Chain. Binnen dit team krijg je de kans om veel praktijkervaring op te doen in een dynamische omgeving en er is veel ruimte om te werken aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling.