KPMG Digital Design Pioneer | Smart Tech Solutions

Bedrijfsinformatie

Technologie verandert de wereld zoals wij die kennen, waardoor we ons continu moeten aanpassen. Om relevant te blijven voor bestaande én toekomstige klanten, moeten we onze manier van denken, samenwerken en het leveren van advies veranderen. Hiervoor zetten we als Smart Tech Solutions team, ideeën om in digitale oplossingen voor onze klanten.
 

Functieomschrijving

Als stagiair ‘Digital Design Pioneer’ bouw jij mee aan de digitale toekomst van KPMG. In deze functie draag jij aanzienlijk bij aan de ontwikkeling en het ontwerpen van digitale producten om de dienstverlening van KPMG te innoveren. Je zal meewerken aan de ontwikkeling van producten zoals de Digital Advisor en helpt het product team met het ontwerp van andere digitale producten. Jouw focus zal liggen op klant succes, User Interaction en Experience design (UI/UX-design). Daarnaast bieden we je de kans om nieuwe kanten van product ontwikkeling te ontdekken en je horizon verder te verbreden.

Als stagiair heb je een uitdagende baan, bestaande uit de volgende facetten:
 • Bieden van ondersteuning binnen het gehele product development proces van begin tot eind
 • Ontwikkelen van overtuigende en intuïtieve user experience and user interaction designs
 • Ontwerpen van de user journey van onze klanten
 • Ontwerpen van Service Blueprint and Service designs
 • Helpen vormgeven van de design strategie van Smart Tech Solutions
 • Uitvoeren van validatietesten bij klanten uitvoeren om onderliggende aannames te verifiëren.
 • Proactief oppakken van operationele werkzaamheden die bij de bovengenoemde omschrijvingen horen.

Functie-eisen

Ben jij gepassioneerd over innovaties en technologie? Werk jij graag met ambitieuze young professionals en wil je meer leren over innovatie en digitalisering binnen een grote corporate? Beschik jij over een proactieve houding en kun je onafhankelijk werken? Dan zoeken wij jou!

En verder:
 • Je studeert op HBO of WO niveau en hebt affiniteit met digitaal design en innovatie;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
 • Je beschikt over een ondernemersmentaliteit die zich uit door nevenactiviteiten, internationale ervaring, een relevante bijbaan of het opzetten van een eigen bedrijf;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;

Wat biedt het bedrijf je?

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG en ontvang je een stagevergoeding.