Legal People - Effectieve inzet van bestaande & nieuwe technologie voor executive search

Bedrijfsinformatie

Al 25 jaar is Legal People hét executive search bureau gespecialiseerd in de bemiddeling van juristen voor elke vorm van juridische dienstverlening.

Wij vervullen vaste functies voor ervaren juristen, juristen die aan het begin van hun carrière staan en juridische functies op tijdelijke basis onder de labels Interim Solutions, detachering en Web Working Women. Ook Compliance People en Taks People zijn labels van Legal People. Daarnaast coachen wij juristen, die bewust en actief met hun carrière en hun persoonlijke ontwikkeling bezig willen zijn.  

Functie omschrijving

Hoe kan Legal People bestaande en nieuwe technologie, ICT en social media inzetten en zo haar effectiviteit op het gebied van werving en selectie vergroten. Welke CRM systemen/recruitment software worden gebruikt in de markt en welke dragen bij aan de verbetering van de bedrijfsvoering van Legal People? Wezenlijke onderdelen van onze bedrijfsvoering zijn acquisitie, facturatie, administratie en het beheer van onze klanten- en kandidatenbestand.

Functie-eisen

Een student arbeids- en organisatiepsychologie (of vergelijkbaar) met interesse in techniek, of een student informatie (of vergelijkbaar) met interesse in werving en selectie.

- Zelfstandig
- Zorgvuldig
- Communicatief
- Resultaatgericht
- Spreekt Nederlands
- Doortastend

Wat biedt het bedrijf je?

Bij Legal People kun je zelfstandig aan de slag met de nodige begeleiding vanuit het werkveld van de directie, adviseurs en de executive search associates. Daarnaast heb je toegang tot de ICT ondersteuning binnen ons kantoor. Je krijgt intern een mentor.

Andere extra's zijn: een verzorgde lunch op kantoor, rondjes wandelen door het vondelpark en als onderdeel van ons team doe je mee aan leuke bedrijfsactiviteiten.

Regio

Locatie

  • Amsterdam