Lensvelt Design Furniture - Junior Business Developert

Bedrijfsinformatie

Lensvelt is al meer dan een halve eeuw een toonaangevende producent van design meubilair en stond aan de wieg van o.a. de commerciële successen van Marcel Wanders, Piet Hein Eek, Studio Job, Atelier van Lieshout en vele anderen. Wij produceren ‘ingrediënten’ voor een interieur met de hoogste standaarden op de nationale en internationale markt. Daarbij werken we nauw samen met internationaal toonaangevende architecten waaronder Rem Koolhaas en vele anderen en verkopen we onze producten online via verschillende kanalen.
 

Functie omschrijving

Als Junior Business Developer ga je samen een counterpart een traineeship aan van 6 maanden. In die 6 maanden wordt je klaargestoomd om samen met de Lead Business Developer succesvol te worden.
Als Business Developer ben je de tactische en strategische sparringpartner van verschillende grote architectenbureaus met als doel onze verschillende meubellijnen zo veel mogelijk in hun projecten te integreren. Je doel is om je klanten te ontzorgen door naar maximale kwaliteit en creativiteit te streven. Klanttevredenheid is belangrijk, maar uiteraard is de ontwikkeling van de nieuwe markten net zo belangrijk. Jij bent in staat om beide te realiseren d.m.v. consultative selling en events. Ben jij iemand die graag nieuwe klanten werft en gemakkelijk liefde voor design en architectuur vertaalt naar succesvolle inspirerende projecten voor prospects? Lees dan nu verder!
 

Functie-eisen

Wat wordt er van jou verwacht?
• Je bent een duaalstudent op HBO/WO-niveau en zit in je 2e/ 3e of laatste jaar
• Ervaring in een commerciële omgeving of in de hospitality
• Een gezonde dosis ambitie
• New Business en consultative selling gaan bij jou altijd samen
 

Wat biedt het bedrijf je?

• Een marktconform basissalaris
• Een zeer sterk traineeship, zowel inhoudelijk als netwerk technisch
• Informele maar uitdagende werkomgeving in zowel binnen als buitenland
• Buitengewoon veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling