Litecad - Meeloop- of Afstudeerstage of Academische Bijbaan in de technische/energiebranche
Litecad | Meeloopstage, Afstudeerstage, B Onderzoek| Supply chain & operations| Management| Techniek| S Consultancy| Energie| Life Science & Chemie|

Bedrijfsinformatie

Litecad detacheert medewerkers naar de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie en de energiesector. Dat doen we met veel inzet en overtuiging. Sinds de start in de jaren '80 heeft Litecad een uitstekende staat van dienst opgebouwd bij o.a. NAM, Gasunie, Stork, Siemens, Jacobs en Cofely. Onze medewerkers zijn werkzaam in de volgende disciplines: Commissioning, Construction management, Consultancy, Engineering, Inspection, Procurement, Project management, Planning/Costcontrol, QA/QC management.

We gaan een lange termijn relatie aan met onze medewerkers en zorgen ervoor iedereen naast vakbekwaam, allen tevens gekwalificeerd zijn op veiligheids- en milieutechnisch terrein. Om de aanwezige kennis en ervaring op een hoog niveau te houden, verzorgen we regelmatig aanvullende vaktechnische trainingen en cursussen.

Functieomschrijving

We maken graag de aansluiting tussen studenten en het bedrijfsleven, in dit geval de dynamische olie- en gasindustrie
Tijdens een stage leer je in de praktijk je kennis en vaardigheden toe te passen en uit te breiden. Bedrijven investeren in dat leerproces en willen natuurlijk ook dat een stagiair rendement oplevert. Juist in deze tijd waar steeds meer gefocust wordt op efficiency en kostenbeheersing blijven onderzoeken en of vraagstukken die kunnen bijdrage aan optimalisatie vaak liggen. Bedrijven zijn zich niet altijd bewust dat stagiaires van toegevoegde waarde zijn door dit soort zaken op te pakken.


In onze uitgebreide netwerk van opdrachtgevers hebben we veel ingangen en rechtstreeks contact met de werkvloer. Daar zien we werkzaamheden die door stagiaires opgepakt kunnen worden. We denken mee met onze klanten en adviseren ze over de inzet van stagiaires. Dit heeft al tot diverse mooie leerzame stageopdrachten geleid die anders nooit geformuleerd en uitgevoerd zouden zijn. Dit biedt veel kansen voor de technische studenten.


Ons doel is om student en bedrijfsleven samen te brengen en voor beide partijen het maximale uit deze periode te halen. Hiervoor is adequate begeleiding absoluut noodzakelijk. Graag nemen wij deze begeleiding (grotendeels) op ons. Studenten krijgen persoonlijke begeleiding en kunnen deelnemen aan trainingen en workshops.
 

Functie-eisen

Wij zijn altijd op zoek naar studenten Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Bouwkunde, Bedrijfskunde of Civiele Techniek.

Wat biedt het bedrijf je?

Al  onze stagiaires krijgen tijdens hun stage periode een vaste coach toegewezen die ze ondersteunt Daarnaast bieden wij vervolgtrajecten met heldere loopbaanperspectieven.