Bedrijfsinformatie

Medisch Spectrum Twente (MST) is een topklinisch ziekenhuis met vier vestigingen in het oosten van het land. Er werken circa 4.000 medewerkers, waaronder 250 medisch
specialisten. MST besteedt veel aandacht aan opleiding en onderzoek en werkt daartoe nauw samen met universiteiten en hogescholen. In januari 2016 heeft MST een nieuw ziekenhuis in het centrum van de stad Enschede geopend. Vanuit de gedachte dat wat goed is, altijd nog beter kan, werkt MST voortdurend aan verbeteringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

MST biedt naast basiszorg, topklinische en topreferente zorg aan. Daarnaast is MST een van de Santeon ziekenhuizen en behoort tot de Samenwerkende Topklinische opleidings- Ziekenhuizen (STZ). Bovendien is MST een van de 11 traumacentra in Nederland met een eigen hartkliniek. Het ziekenhuis biedt 11 medisch-specialistische opleidingen aan en meer dan honderd verschillende topklinische producten. MST is dan ook hèt centrum voor topklinische zorg en bijzondere functies wat betreft hooggespecialiseerde zorg voor een grote regio. Opleiding en onderzoek zijn een belangrijk onderdeel van het topklinische profiel en worden gefaciliteerd door de Medical School Twente, die onder meer het wetenschappelijk onderzoek binnen MST coördineert.

De afdeling Hospitality & Logistiek binnen het MST is verantwoordelijk voor de gastvrije en logistieke organisatie ten behoeve van de kliniek, polikliniek en ondersteunende afdelingen.

Functie omschrijving

Verander doelen zijn benoemd. Veranderacties eveneens. Nu dient dit te worden uitgevoerd ism met vele actoren:
  • Organiseren en implementeren van het samenvoegen van verschillende logistieke stromen
  • Efficiency van deze stromen analyseren en verbeteren
  • I.s.m. afdeling Logistiek en Apotheek en Transferium Logistiek over gaan tot daadwerkelijk integratie van de voorraden en bestel rondes.

Functie-eisen

Jij bent:
Doortastend, sensitief, samenwerkend, hebt affiniteit met logistiek en bent communicatief vaardig met stakeholders.

Je gaat 3 á 4 dagen (zelfstandig) meewerken. Daarnaast is het eventueel mogelijk om af te studeren in de resterende dagen van de week.

Wat biedt het bedrijf je?

Je wordt begeleid door Teamhoofd Logistiek en Manager Hospitality en Logistiek.
Daarnaast werk je nauw samen met een Project manager / analist en de coördinatoren van de afdelingen.

Regio

Locatie

  • Enschede

Dagen

Maanden