L'Oréal - Finance Stage
L'Oréal | Meeloopstage, B ACCOUNTING / FINANCE| S FMCG|

Bedrijfsinformatie

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business strategisch en impactvol. Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 32 merken voldoen we aan de verschillende consumentenbehoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. Voorbeelden van onze merken zijn; L’Oréal Paris, Kérastase, Lancôme, Biotherm, Kiehl’s, Giorgio Armani, Vichy en Maybelline NY.

In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 420 mensen naar ons streven de nummer 1 positie te behalen met al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar.

Wij zetten ons in voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Wij moedigen mensen met verschillende culturele achtergronden en mensen met een arbeidsbeperking aan om bij ons te solliciteren.

Functieomschrijving

Je zult een rol vervullen binnen de financiële afdeling van de divisie, waarbij je een goede indruk krijgt van het reilen en zeilen van een finance afdeling binnen een lijn bedrijf. Denk hierbij aan het verzorgen van de maandelijkse financiële afsluiting, het verspreiden van de financiële resultaten binnen de divisie en internationaal, budget follow-up verzorgen aan de diverse afdelingen, en het uitvoeren van verscheidene analyses, waaronder de effectiviteit van investeringen.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar ambitieuze studenten, met sterke overtuigingen en ideeën. Studenten die avontuurlijk zijn en uitdaging zoeken. We zoeken toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun ideeën het verschil willen maken.

 WO- student (Bachelor/Master)
 Passie voor Finance/Bedrijfskundige processen
 Affiniteit met de Fast Moving Consumer Goods industrie
 Ondernemend, pro- actief, zelfstandig en communicatief vaardig
 Open persoonlijkheid en oplossingsgericht
 Vloeiend in Nederlands en Engels
 Naast je studie actief geweest in nevenactiviteiten
 Internationale ervaring is een pre

Wat biedt het bedrijf je?

Wat bieden we jou?

 Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €650,-
 Indien je niet meer beschikt over een OV krijg je reiskostenvergoeding
 L’Oréal biedt tijdens jou stage het Intern Development Program aan (informatie staat op lokale pagina)

Voor meer informatie klik op de volgende link: https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-INTERNSHIP-IN-ONE-DAY/38939

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Branche

Studie

Dagen

Maanden