Bedrijfsinformatie

Creating Insights is de moederorganisatie van BAS Consultancy (Finance & Control), E-Selective (Financial Audit) en PB-Data (Risk & Security). Wij bieden advies en ondersteuning op interim-, projecten consultancy basis. Onze consultants opereren op hbo- en academisch niveau. Door volop te investeren in persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, halen we het beste uit onze consultants. De Creating Insights University is een door de NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut waar
we onze consultants opleiden binnen de vakgebieden Finance & Control, Financial Audit en Data, Risk & Security.

Functie omschrijving

Voor onze HR/recruitment afdeling zijn wij per direct op zoek naar een stagiair die ons gaat ondersteunen met diverse werkzaamheden en projecten op het gebied van marketing, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie.
Als stagiair ligt de focus op het onderhouden van onze social media kanalen voor de labels BAS Consultancy, E-Selective en PB Data, Facebook, LinkedIn en Instagram. Dit betekent dat jij in je stageperiode actief bezig bent met het opstellen van een aansprekende contentkalender voor potentiële Finance Consultants: je bedenkt posts, zorgt voor een opvallende opmaak, en je hebt regelmatig contact met onze consultants om ze aan te sporen online actief te zijn. Daarnaast ben jij de coördinator van de SMART.Y: onze Social Media Telefoon.
Je gaat je verdiepen in verdere mogelijkheden voor ons op social media, waar liggen nog kansen voor onze organisatie? Denk bijvoorbeeld aan het adverteren met vacatures op online kanalen.
Je gebruikt jouw creativiteit om social media compagnes te verzinnen om meer 'volgers' en 'likes' te genereren. Je denkt volop mee over onze online positionering en betrekt hierin onze interne organisatie.

Functie-eisen

Je bent derdejaars student richting communicatie, marketing of commerciële economie (hbo of academisch). Je beschikt over de volgende eigenschappen: zelfstandig, ‘hands on mentaliteit’, proactief, creatief en accuraat. Het bezit van een rijbewijs is voor ons een grote pré Je bent minimaal vijf maanden beschikbaar en mocht je interesse hebben is de mogelijkheid bespreekbaar om als werkstudent na deze periode te blijven!

Wat biedt het bedrijf je?

Een leuke stageplek met veel verantwoordelijkheid binnen een jonge en informele organisatie, waarbij we veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je ontvangt een passende stagevergoeding.