Marketing Communicatie Stage bij jong en dynamisch bedrijf
Mconomy | Meeloopstage, Afstudeerstage, B Marketing| Communicatie| S Retail|

Bedrijfsinformatie

Mconomy is vooraanstaand distributeur van telecomaccessoires, variërend van cases en opladers, tot hoofdtelefoons en speakers. Met een uitgebreid portfolio streeft Mconomy ernaar om snel in te springen op nieuwe marktontwikkelingen middels het leveren van innovatieve kwaliteitsproducten aan retail en wederverkopers.

Functie omschrijving

Voor de marketing afdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiairs die willen meedraaien in het team en onze organisatie. Bij Mconomy staat de ontwikkeling van werknemers centraal in de bedrijfsvoering. Daarom zal je als stagiair ook alle kansen krijgen om jezelf en daarmee ons bedrijf te ontwikkelen.

Tijdens je stageperiode bij Mconomy zal je meewerken op de marketing afdeling. Wij moedigen je aan mee te denken en initiatief te nemen. Je bent bij vergaderingen, draait mee in grote projecten en runt zelfstandig kleinere projecten en jou input is voor ons een ‘must have’. Qua werkzaamheden vragen wij zelfstandigheid van je maar zijn we zeker ook op zoek naar een teamplayer.

Werkzaamheden:
  • Ontwikkelen van een goede PR / communicatie strategie voor zowel onze eigen merken als de distributiemerken zowel richting eindgebruikers als handelspartners.
  • Onderhouden van communicatie richting handelsbladen en bloggers
  • Opzetten van social media strategie eigen merken

Functie-eisen

Je doet een HBO/WO opleiding met de richting communicatie of new media. Mconomy is internationaal georiënteerd dus de communicatie is in het Nederlands en in het Engels. Goede beheersing van deze talen is dus een must. Je bent enthousiast en leergierig en niet bang om je handen uit de mouwen te steken en om op mensen af te stappen. Je bent nieuwsgierig naar onze werkwijze en vraagt je constant af of onze bedrijfsvoering niet beter, slimmer of sneller kan.  

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden studenten een uitdagende stage met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt €250,- stagevergoeding op basis van 40 uur. Je krijgt korting op allerlei leuke accessoires voor je telefoon of tablet. Elke dinsdag vindt er een Bootcamp plaats waar grenzen worden verlegd en elke vrijdag wordt er geborreld. Elke dag is het casual friday.

Binnen Mconomy is er veel ruimte voor ideeën. Als je een idee hebt en deze is goed, dan krijg je de ruimte en het budget om het waar te maken. We waarderen de moed om je nek uit te steken. Als je het tijdens je stageperiode heel goed doet, heb je een serieuze kans om door te groeien.