Marketing & Communicatie stage in de Online Payment Industrie!
AfterPay | Afstudeerstage, Meeloopstage, B Marketing| Communicatie| S Financiële dienstverlening|

Bedrijfsinformatie

AfterPay is een modern en sterk groeiend bedrijf met professionele medewerkers die het leuk vinden om werkzaam te zijn in de dynamische online payment wereld. Binnen AfterPay heerst een cultuur waarin medewerkers hun passie en de drive van innovatie omzetten naar praktische producten en diensten in de markt. Het blijven toevoegen van waarde in de keten van haar klanten is een van de speerpunten maar er staat maar één zaak centraal en dat is de consument! De consument beslist hoe zijn of haar aankopen betaald worden vandaar dat AfterPay ook in speelt op de behoefte van consumenten om deze beslissing zelf te maken.

Functieomschrijving

Een stage bij AfterPay is een kans om veel ervaring op te doen in de online payment industrie. Naast het oppakken van je dagelijkse werkzaamheden zal je als stagiair ook mee werken aan meerdere projecten en hebben we diverse stageopdrachten op het gebied van de marketing, communicatie en social media strategie. Ben jij de stagiair die consument gericht kan denken en veel energie krijgt door het creatief inspelen op de uiting richting de markt, dan ben jij de persoon die perfect past in het jonge dynamische team binnen AfterPay.

Functie-eisen

Ben jij consument gericht, pro-actief en durf je verantwoordelijkheid te nemen voor de interessante mogelijkheden die zich dagelijks aanbieden, zoek dan niet verder en solliciteer voor een stage bij AfterPay. Wij zoeken een stagiair(e) die communicatief vaardig is, geen 9-5 mentaliteit geniet en naast zelfstandigheid ook als teamspeler uit de voeten kan. Heb je ervaring met photoshop dan is dat zeker een pré.

Wij vragen:
(Communciatie, Marketing Management, Media & Entertainment Management, CMD of Interactieve Media of een relevante studie)
Creatief, zelfstanding en initiatiefrijk;
Goede communicatieve vaardigheden;
Grote kennis van en affiniteit met social media (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube, etc.);
Goed gevoel voor kansen en bedreigingen (reputatiemanagement);
Heb je aantoonbare affiniteit met het maken van content? Dan is er een match! Je beschikt daarnaast over de volgende competenties: creatief, hands-on mentaliteit, zelfstandig, teamplayer resultaatgericht en communicatief vaardig;
Je bent vaardig in grafische programma’s als Adobe, InDesign, Illustrator en Photoshop (harde eis);
Flexibele werktijden, geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat biedt het bedrijf je?

Wat heeft AfterPay jou te bieden.
  • Ervaring op doen bij een snel groeiend en internationaal bedrijf dat operereerd op het snijvlak tussen e-commerce en financiële dienstverlening.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch, bedrijfmatig en sociaal gebied.
  • Goede begeleiding met veel ruimte voor de ontwikkeling van eigen verantwoordelijkheid.
  • Doorgroei mogelijkheden naar een baan en een stagevergoeding.
  • Professioneel en enthousiast team van ruim 70 collega’s