Marketing en salestalent bij Contentoo
Contentoo | Meeloopstage, B IT| Communicatie| Marketing| Sales/Business Development| Consultancy| S Consultancy| Media|

Bedrijfsinformatie

Contentoo is een platform waarop bedrijven de beste content kunnen kopen van de top-10% copywriters. Onze startup is gevestigd in B. Amsterdam, de Silicon Valley van Amsterdam. We werken voor middelgrote en grote bedrijven in de e-commerce, finance en IT. Contentoo heeft net angel-financiering opgehaald bij investeerders, waarmee we nog harder kunnen groeien.

Functieomschrijving

Geen zin om de hele dag koffie te halen en andere lullige klusjes te doen? Bij Contentoo kun je gelijk je grenzen verkennen en verleggen. Je bent verantwoordelijk voor het uitrollen en het verder ontwikkelen van onze marketing- en salesstrategie. Dat betekent dat je actief op zoek gaat naar nieuwe klanten, deze benadert om ze vervolgens door te geven aan ons salesteam. Daarnaast bedenk je marketingacties en voert deze uit. Tot slot onderhoud je samen met je collega's onze social media- en andere kanalen.

Werken bij een snelgroeiende startup betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt en bijna onbeperkte mogelijkheden om te groeien als professional. Wij zoeken iemand die deze vrijheid aankan en altijd het beste uit zichzelf wil halen.

Functie-eisen

Je past bij Contentoo als je:

- Initiatief neemt

- Fouten durft te maken

- Niet houdt van een corporate structuur

- Niet zit te wachten op een manager

- Grappig bent

- Een grote mond hebt

- Zelfreflectie hebt

- Iedere dag beter wilt worden

- Ondernemer bent of wilt worden

- De Engelse taal goed beheerst

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden je een leuke, informele werkomgeving met een supergoede lunch. Je wordt begeleid door de founders van Contentoo. Daarnaast kun je terecht bij onze adviesraad, die bestaat uit ervaren ondernemers in binnen- en buitenland. Je maakt onderdeel uit van het eerste team van Contentoo, waardoor je als stagiair een belangrijke stempel op het bedrijf kunt drukken. Alles is erop gericht om jou het beste uit jezelf te laten halen. En als we blij zijn met elkaar en de mogelijkheid is er, bieden we je straks graag een baan aan.