Marketing & PR Stagiair

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Bedrijfsinformatie

Boatsters in een internationaal online verhuur platform voor boten en jachten. Samengevat zijn we een combinatie van AirBnb voor boten, Booking.com en Uber Black. Oftewel, je kan een boot huren van een booteigenaar op aanvraag, je kan direct een boot huren via 1 van onze wereldwijde charter partners en daarnaast hebben wij sinds kort ook Boatsters Black, dit zijn jachten vanaf 20 meter en we bieden daarbij volledige service; wat de klant maar wilt, wij regelen het!

We zijn actief in 19 landen en gaan aankomende zomer ons nieuwe platform groots lanceren om het bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Het bedrijf bestaat uit jonge maar zeer gedreven ondernemers en talentvolle teamleden. Elke week gebeuren er ontzettend veel nieuwe ontwikkelingen en we groeien dan ook super hard. Ben jij een echte goal-getter en hou je wel een beetje van de botenwereld? Dan pas je goed in dit team!
 

Functieomschrijving

Boatsters is op zoek naar een marketing / PR stagiaire, iemand die meedenkt met de meest creatieve en out-of-the-box marketing strategieën die binnen het bedrijf worden bedacht en uitgevoerd.

Takenpakket:
  • Meedenken met marketing en growth-hacking strategieën die we aankomende zomer gaan lanceren
  • Uitvoeren van marketing campagnes, zowel op advertentie als content gebied
  • Het uitwerken en uitvoeren van out-of-the-box marketing strategieën om Boatsters wereldwijd op de kaart te zetten
  • Social Media, e-mail marketing & content marketing activiteiten

Functie-eisen

Jij bent een zelfstandige werker. Je hebt een commerciële instelling en volgt een opleiding in de richting van Communicatie & Marketing op minimaal HBO niveau. Je bent flexibel, ondernemend en creatief. Ervaring met photoshop en indesign is een nice-to-have. Je zoekt een (zomer)stage van ongeveer 4 tot 6 maanden en zou graag een belangrijke positie vervullen binnen ons bedrijf. 

Wat biedt het bedrijf je?

Binnen het bedrijf wordt je niet behandeld als een stagiair maar als voorwaardig teamlid van het bedrijf. Je leert veel, snel en wordt volledig opgenomen in de rest van het team waarin je veel leuke verantwoordelijkheden krijgt. We zitten in een fase waarin we uitgroeien van start-up naar scale-up dus naast dat je veel leert van de groei die we doormaken, zijn er ook doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Als jij openstaat voor een uitdaging en je jezelf graag in het diepe gooit, dan is dit de juiste opportunity voor jou!