Marketingcommunicatie Solar Monkey
Solar Monkey | Meeloopstage, B Communicatie| Marketing| S Energie|

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Solar Monkey, een ambitieuze jonge gamechanger in Delft. We ontwikkelen en verkopen geavanceerde software voor het ontwerpen van zonnepaneel systemen en het berekenen van de opbrengst. Daarnaast leveren we via onze Stichting Zonnegarant garanties op de energieopbrengst met als doel om meer zekerheid te brengen in de markt van zonne-energie.

We zijn hard op weg om Solar Monkey een stevige plek in de markt te geven. Met sterke investeringspartners hebben we de middelen om hard door te pakken. Om onze groei voort te zetten zijn we op zoek naar versterking om onze missie te bereiken.

Stage lopen of afstuderen bij Solar Monkey betekent een daadwerkelijke bijdrage leveren aan een organisatie die de markt op zijn kop zet.

Functie omschrijving

Onze producten moeten bij de consument vooral vertrouwen wekken, terwijl het voornamelijk de installateur is die onze diensten aanbiedt om zelf meer conversie te kunnen halen. De manier waarop deze B2B2C marketing wordt ingevuld brengt veel interessante vraagstukken met zich mee en is cruciaal voor het optimaliseren van de sales. Wij bieden een stage waarbij je veel impact hebt. Je zult samenwerken met een jong team met een stevige dosis ambitie, ervaring en kennis waar je veel van kunt leren. Bovendien genieten we van veel media aandacht zodat jouw artikelen veel in de landelijke media te zien zullen zijn.

Als marketing en communicatie stagiair zul je deels verantwoordelijk zijn voor communicatie vanuit Solar Monkey en Zonnegarant. Denk hierbij aan persberichten, blog artikelen, social media en reclamecampagnes.

Functie-eisen

Je bent hebt een sterke schriftelijke communicatie en weet met jouw verhalen goed op emoties in te spelen. Bij die communicatie verwachten we dat je professioneel bent, maar met een goede scheut enthousiasme en innovativiteit. Bij de communicatie handel je vanuit een marketing strategie waar jij ook over mee kunt denken.

Je bent minimaal 8 weken beschikbaar. Part-time is bespreekbaar.

Grafische skills zijn een pré.

Wat biedt het bedrijf je?

Veel vrijheid, geen vaste uren, evt thuis werken mogelijk. We focussen puur op resultaat. Begeleiding van een team bomvol ervaring en passie.