MatchWornShirt - Front-end Developer

Bedrijfsinformatie

MatchWornShirt.com is het online platform waarop fans live kunnen bieden op de gedragen voetbalshirts van hun favoriete spelers op het veld. De opbrengst van de shirts wordt door de clubs gedoneerd aan een goed doel naar hun keuze. Ons platform is volledig gericht op het creëren van perfecte ‘fan experience’.

Functieomschrijving


Het platform is de levensader van het bedrijf. Als jonge startup timmeren we dagelijks hard aan de weg om ons platform zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de gebruikers: de fans. Je bedient klanten van over de hele wereld en werkt onder leiding van onze CTO nauw samen met de back-end developers en het marketingteam om het platform zo ‘easy to use’ en strak mogelijk te maken. Tijdens je stage zorg jij voor de consistentie en balans tussen de functionaliteiten van ons platform. Ben jij creatief, deins je niet terug voor een uitdaging, kan je goed samenwerken met zowel je collega-developers als marketeers en werk je graag met de nieuwste technologie? Kom dan snel langs voor een kop koffie!

Functie-eisen

Algemene eisen: 
HBO / WO; Flexibel; Ondernemend; Zelfstandig; Minimaal 5 maanden beschikbaar; Energiek; Rijbewijs is een pré;

Gewenste competenties zijn: 
Creatief
Zelfstandig
Punctueel
Kritisch
Teamplayer
Innovatief
Kennis van Angular.io (7.1) is een pré
Kennis van Typescript, HTML en  CSS zijn een pré
 

Wat biedt het bedrijf je?

Jong en ambitieus team (gem. leeftijd: 24 jaar!); Veel eigen verantwoordelijkheid; Ruimte voor jouw initiatieven; Dynamische werkomgeving en informele werksfeer; Flexibele werktijden; EUR 250 p/m stagevergoeding; Doorgroeien in vaste baan; Goede (en gratis) lunch, borrels en een Swapfiets; Veel trips naar het buitenland; Dagelijks werken met internationale topclubs en spelers;