Meeloopstage bij McKinsey & Company
McKinsey & Company | Meeloopstage, B Consultancy| S Consultancy|

Meeloopstage bij McKinsey & Company (Strategy Consultancy)

Bedrijfsinformatie

Wij helpen onze cliënten belangrijke en blijvende verbeteringen in prestaties te bereiken. Daarnaast bouwen wij een organisatie die bijzondere mensen aantrekt, ontwikkelt, enthousiasmeert en behoudt. 
McKinsey & Company is een internationaal organisatieadviesbureau met meer dan 85 kantoren in meer dan 44 landen. 
Wij leggen ons toe op het adviseren van het topmanagement van toonaangevende bedrijven in diverse sectoren, zoals energie, high tech, transport, financiële dienstverlening en consumentengoederen.  Daarnaast adviseren wij ook overheden en non-profitinstellingen.  De meeste opdrachten zijn van strategische, organisatorische of operationele aard en hebben bijvoorbeeld betrekking op groeistrategieën, fusies en overnames, en het koppelen van bedrijfsstrategieën en IT-ontwikkelingen.
Naast algemene consulting zijn in het Amsterdamse kantoor van McKinsey het Europese centrum van de Corporate Finance & Strategy Practice (CF&S) en een onderdeel van het wereldwijde Business Technology Office (BTO) gehuisvest.  CF&S helpt bedrijven onder andere bij de ondernemingsstrategie en fusies en overnames.  BTO helpt bedrijven bij IT-oplossingen die passen bij de strategie van de onderneming.

Functieomschrijving

Ben je je aan het oriënteren op strategy consulting maar vind je het lastig om er echt een goed beeld van te krijgen? Kom dan stage lopen bij McKinsey! Gedurende 10 weken draai je voor de volle 100% mee op één van onze teams. Je krijgt een eigen werkstroom en draagt dus ook eigen verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd kun je van McKinsey goede begeleiding en coaching verwachten. 
Als je binnen nu en twee jaar je universitaire opleiding afrondt, dan kun je deelnemen aan ons stageprogramma. Een stage bij McKinsey is meer dan alleen een meeloopstage. De selectieprocedure is daarom vergelijkbaar met de reguliere sollicitatieprocedure. 
Stage lopen bij McKinsey is iedere keer weer anders, maar één aspect kunnen wij je garanderen: in slechts 10 weken tijd zul je niet alleen ontdekken wat werken als een consultant écht inhoudt, ook zul je vaardigheden leren die je in de collegebanken niet zult opdoen!

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden