Meeloopstage Corporate Finance - Yuno Advisors- vanaf 1 december 2017
Yuno | Meeloopstage, B accounting / finance| S Accountancy| Financiële dienstverlening|

Meeloopstage Corporate Finance - Yuno Advisors

Bedrijfsinformatie

Yuno Advisors is een gespecialiseerde Corporate Finance boetiek, gevestigd in Amsterdam, primair gericht op M&A advies in de sectoren Food en Branded & Consumer Industries. 

Yuno Advisors' dienstverlening omvat: 
- Begeleiding van fusies en overnames 
- Begeleiding van financieringstransacties
- Financieel-strategisch advies (o.a. strategisch onderzoek in het kader van M&A, capital budgetting, valuations)

Met een specialistisch format en focus op high-end M&A adviesverlening wenst Yuno Advisors in genoemde sectoren het natuurlijke alternatief te zijn voor de gevestigde investment banks en big four accounting firma's. 

Kortom, een student of pas afgestudeerde die ambities heeft in het Corporate Finance vak, en in een snel groeiende, dynamische en ondernemende setting stage wil lopen is bij Yuno Advisors op de juiste plek.

Functie omschrijving

De stage betreft een meeloopstage en beoogt de stagiair(e) met de uiteenlopende facetten van het Corporate Finance vak kennis te laten maken. Door het kleine team van Yuno Advisors is een brede inzetbaarheid van de stagiair(e) het uitgangspunt en kan de stagiair(e) snel verantwoordelijkheden krijgen.

Tot de activiteiten van de stagiair(e) behoren o.a.:
- Maken van sectoranalyses binnen Food en Branded & Consumer Industries 
- Analyseren van Private Equity portfolio's 
- Waarderingsanalyses (o.a. DCF en market multiples)
- Bijdrage aan pitch presentaties
- Waar mogelijk assisteren bij uitvoering M&A-trajecten (w.o. informatiememorandum, due diligence, projectpresentaties, etc.) 
Stagiaire(s) die zich weten te onderscheiden komen in aanmerking voor klantcontact.
 

Functie-eisen

Yuno Advisors is bovengemiddeld selectief in de aanname van stagiairs, en zoekt studenten die zich aantoonbaar onderscheiden van medestudenten op inhoudelijk en/of sociaal gebied, en goed kunnen motiveren waarom ze in dit vakgebied stage willen lopen. Eerdere werkervaring is geen vereiste.

De volgende eigenschappen zijn een pré:
- Analytisch karakter
- Probleemoplossend vermogen
- Grote mate van zelfwerkzaamheid en "self starting" vermogen
- Gezonde dosis "eigenwijsheid"
- 4 - 6 maanden beschikbaar

Wat biedt het bedrijf je?

Yuno Advisors biedt de geselecteerde stagiair(e) een unieke gelegenheid om kennis te maken met het Corporate Finance vakgebied in een zeer dynamische omgeving en op een aansprekende plek. Door het kleinschalige profiel van onze boetiek is er volop kans om een wezenlijke bijdrage te leveren en alle ruimte voor zelfontplooiing. De stagiair(e) staat onder intensieve begeleiding van de partners en medewerkers van Yuno Advisors, en krijgt de kans zich te onderscheiden en tijdens de stage mee naar klanten te gaan.

Voorts sluit Yuno Advisors niet uit dat binnen afzienbare tijd een vacature zal ontstaan voor een startende M&A professional.