Meelopen bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland?
AKD B Rechten| S Juridisch|

Meelopen bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland? Verschillende vestigingen mogelijk!

Functieomschrijving

AKD is een van de grootste advocaten- en notarissenkantoren van Nederland. We zijn een kantoor met een eigen stijl.We hebben vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel. Zo combineren we de kracht van onze omvang met lokale betrokkenheid. Dichtbij de klant en ook dichtbij onze mensen. Wat ons ook typeert, is de breedte van onze dienstverlening. En vooral de diversiteit van onze mensen. We geloven niet zo in het stereotype, eenvormige beeld van de advocaat of notaris. Als je veel verschillende klanten hebt, en die hebben we, dan moet je veel verschillende disciplines en persoonlijkheden in huis hebben.

Ben je bezig met de laatste twee jaar van je rechtenstudie? Dan wordt het tijd de opgedane kennis in de praktijk te gaan brengen. AKD is benieuwd naar wat jij als student mee brengt naar ons kantoor. Wij bieden je daarom de mogelijkheid AKD in de praktijk te leren kennen, bijvoorbeeld een studentstage. De AKD studentstage is een perfecte manier om jouw juridische skills in de praktijk te toetsen.

Functie-eisen

Een AKD studentstage is een prachtige mogelijkheid om kennis te maken met AKD, de advocatuur en jouw opgedane theorie in de praktijk te brengen. Je wordt betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen de praktijkgroep(en) en vestiging van jouw voorkeur. Je wordt betrokken bij lopende zaken, woon je zittingen bij en ben je aanwezig bij besprekingen. Daarbij wordt je in de dagelijkse praktijk begeleid door één van onze kantoorgenoten bij wie je ook op de kamer zit. Daarnaast ontvang je een maandelijke stagevergoeding.

Je kunt als studentstagiair acht weken lang een kijkje nemen achter de schermen.Tijdens deze fulltime stage word je
betrokken bij lopende zaken, woon je zittingen bij en ben je aanwezig bij besprekingen.
 

Regio

Locatie

  • Rotterdam, Amsterdam, Breda, Brussel & Eindhoven

Dagen

Maanden