Metalak BV - Dynamische en internationale stage
Axalta Coating Systems | Meeloopstage, B Consultancy| Sales| Marketing| S Productie en industrie| Techniek| Transport en Logistiek|

Bedrijfsinformatie

Kom stage lopen in een dynamische werkomgeving waarbij je enerzijds onderdeel bent van een beursgenoteerde onderneming (NY: AXTA) en anderzijds meewerkt in de Benelux organisatie waar een MKB-mentaliteit heerst. We zijn dus zowel een ‘global player’ op het gebied van productie van autolakken als een lokale grossier die onze producten elke dag aan schadeherstelbedrijven probeert te verkopen.

Functieomschrijving

Je studie zal daarom maar ten delen aansluiten, en dit is prima! Je gaat ervaring op doen in ‘International Business’ maar zeker ook in ‘Small Business’. We bieden raakvlakken in de ‘Commerciële’ én de ‘Bedrijfseconomie’ en natuurlijk ‘Marketing’. Daarnaast zal je talenknobbel licht gemasseerd worden; Engels is belangrijk, daarnaast zouden Duits en Frans een extraatje zijn, maar dit is geen pré. Autolakken en schadeherstel klinkt op het eerste gezicht wellicht niet heel sexy, maar onze branche is een toonbeeld voor hoe je met diensten, services, co-branding en loyalty-concepten waarde toevoegt aan een product.

Onze markt krimpt terwijl onze ambities torenhoog zijn. Wij willen groeien tegen de verdrukking in en vragen jouw hulp om inzicht te krijgen hoe en waar we dat kunnen realiseren. Is er voor ons nog groei mogelijk in segment X voor merk Y? Is ons productportfolio de juiste, zijn onze afzetkanalen de slimste/ beste/ meest rendabele, zie jij product-markt-combinaties die wij niet zien? Dat soort vraagstukken, daar willen we daar willen we antwoord op. In overleg met je opleiding benoemen we samen jouw opdracht en de mix tussen deskresearch en field research.

 

Functie-eisen

Wat biedt het bedrijf je?

Daarnaast werk je lekker 6 maanden mee in het Benelux Marketing Team (12 posities verdeeld over 3 locaties; Breda, Mechelen (B), Tiel) waarin we 4 merken ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen.