Nestlé - Culinary- Business Control bij Maggi
Nestlé Nederland | Meeloopstage, B Sales| Management| ACCOUNTING / FINANCE| S FMCG|

Relatie partner

Bedrijfsinformatie

Het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness.

Met onze missie “Good Food, Good Life” streven wij ernaar om onze consumenten constant de beste voedingsproducten te bieden, geschikt voor ieder moment van de dag, van ochtend tot avond en gedurende het hele leven.

Leiderschap draait volgens ons om gedrag en wij erkennen dat vertrouwen op de lange termijn alleen verdiend kan worden door continu te blijven voldoen aan onze beloften. Nestlé gelooft dat het creëren van lange termijn, duurzame waarde voor onze aandeelhouders alleen mogelijk is wanneer ons gedrag, strategieën en werkzaamheden ook meerwaarde creëren voor de gemeenschappen waarin wij werkzaam zijn, onze bedrijfspartners en natuurlijk voor onze consumenten. Wij noemen dit Creating Shared Value.

De Nestlé Corporate Business Principles vormen de basis van onze bedrijfscultuur en weerspiegelen de ideeën op het gebied van rechtvaardigheid, eerlijkheid en lange termijn denken.

Het bedrijf is opgericht in 1866 door Henri Nestlé in Vevey, Zwitserland. Hier is ons hoofdkantoor nog steeds gevestigd. Wereldwijd zijn er meer dan 330.000 mensen werkzaam voor Nestlé en hebben wij fabrieken en bedrijven in bijna elk land in de wereld. In 2013 bedroeg de omzet van Nestlé CHF 92,2 miljard.

MAGGI

Al meer dan 120 jaar is MAGGI dé partner in de keuken voor vele duizenden huishoudens in Nederland en over de hele wereld, iedere dag weer. Wij zijn er trots op om te werken voor een merk met een geweldige historie maar tegelijkertijd een enorm innovatief en eigentijds karakter.
Wij spelen als MAGGI in op lokale behoeftes en smaken en zorgen dat we daarvoor de juiste productinnovaties (lokaal) en communicatiecampagnes ontwikkelen. MAGGI heeft een brede range fantastische producten, waaronder Braadstomen, Roerbak noedels, Bouillon, Basis voor Soep, Opkikker, Sauzen, Jus en Puree. ‘Een beetje van jezelf, en een beetje van MAGGI’ is al jaren een begrip in de Nederlandse keukens.

Functieomschrijving

Per juli/augustus zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair, je zult dan de eerste week worden ingewerkt en voorgesteld worden aan het team. In deze rol heb je op dagelijkse basis met veel afdelingen binnen de Nestlé organisatie te maken zoals bijvoorbeeld marketing, sales en finance. Ben jij een leergierig persoon met brede commerciële interesse, communicatief sterk en kan je niet wachten je business talent te tonen in een multidisciplinair team? Wil je betrokken zijn bij de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van Business Control binnen de afdeling MAGGI? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
- Het assisteren van de business controller bij het doorrekenen en analyseren van performance en winstgevendheid op product- en klantniveau;
- Projectondersteuning: Finance ondersteuning in het MAGGI team bij diverse lopende projecten
- Meewerken aan de marketing uitgaven meeting;
- Maken van een maandanalyse van de winst- & verliesrekening; 
- Maandelijkse kostprijzen analyseren;

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen…
- WO student, bij voorkeur een studie in de richting van economie, bedrijfskunde of finance
- Enthousiast, analytisch sterk en je kunt goed overweg met Excel
- Leergierig en op zoek naar een uitdaging
- In staat dingen snel op te pakken
- Affiniteit met de FMCG branche
- Vind het leuk om je verworven finance en business kennis toe te passen in de praktijk
- Pragmatisch en niet bang om de handen uit de mouwen te steken 
- In staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden…
Een unieke kans om te werken op een finance functie waarbij je ook midden in de MAGGI-business zit. Daarnaast is deze stage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. In overleg werk je gedurende 7 maanden, 4/5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid. De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.

Regio

Locatie

  • Amstelveen

Dagen

Maanden