Nippora Vastgoed B.V. Stage Commerciële vastgoed ontwikeling

Bedrijfsinformatie

Nippora Vastgoed, onderdeel van Eurofar International, wil graag een effectieve instandhouding van het huidige rendement op de vastgoedportefeuille realiseren. Daarnaast wordt er actief acquisitie verricht naar nieuwe investeringsmogelijkheden, waarbij sommige projecten al in een ver gevorderd stadium zitten.

Functie omschrijving

Een student krijgt de kans om in alle delen van het proces een actieve bijdrage te leveren. Hierbij kan gedacht worden aan rendementsanalyses, het bestuderen van bestemmingsplannen, bezichtigingen van nieuw te verwerven objecten en het beheer en renovatie van huidige objecten. 

Renovatie speelt een belangrijke rol in het proces om bepaalde panden, zeker in deze tijden, weer marktconform te krijgen. Een student zal dus ook actief betrokken worden bij de bouwbegeleiding van deze panden. Momenteel is Nippora dan ook bezig met het ombouwen van een kantoorpand tot een appartementencomplex. 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een stagiair die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ervaring met bouwbegeleiding is een pre, maar geen noodzaak. Er zal flexibel worden omgegaan met de planning van de student in kwestie. Werkstudenten die een half jaar naast hun opleiding aan hun C.V. willen werken zijn ook van harte welkom.

Een stagiair moet voldoen aan de volgende functie eisen: 
- Je hebt een 'hands on' mentaliteit; 
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; 
- Je ben flexibel m.b.t. afwisselende werktijden.

Wat biedt het bedrijf je?

Stagiaires krijgen de kans op een uitdagende fulltime-stage binnen een dynamisch, internationaal opererend bedrijf met jonge geest. Je zult worden opgevangen door een enthousiast team, bestaande uit een aantal alumni van Tilburg University. Deze stage zal een interessante aanvulling zijn voor op je CV!