Omega Pharma - Marketing stage Davitamon, Biodermal of ander zelfzorg merk
Omega Pharma Nederland | Meeloopstage, B Communicatie| Marketing| Psychologie| S Life Science & Chemie| FMCG|

Bedrijfsinformatie

Omega Pharma Nederland is misschien geen bekende naam, maar je kent vast een aantal van onze vele merken: Biodermal, Davitamon, XL-S Medical, Prevalin, Predictor, Lactacyd, Antigrippine, Azaron, Tantum, Just for Men, Gehwol, Wartner, Nailner, Dermalex, Ymea en Bional.

Omega Pharma is een multinational met circa 28 vestigingen, voornamelijk in Europa. In totaal werken er ongeveer 2000 mensen bij Omega Pharma, waarvan 55 in Nederland en we zijn de 4e grootste leverancier voor Kruidvat en Etos.

Wij bieden studenten met interesse en basis kennis in marketing in de laatste fase van hun universitaire opleiding een uitdagende stage aan op de marketing afdeling. De marketing afdeling houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op de consument. Omega Pharma is een platte, informele organisatie waardoor er snel geschakeld kan worden en je veel verantwoordelijkheden krijgt. Hier kan je echt het verschil maken, ook in je stage!

Functie omschrijving

Een stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt, waarin je je eigen ideeën en creativiteit kwijt kunt en in de praktijk kunt zien wat consumenten marketing is. Je bent volwaardig teamlid en krijgt je eigen projecten. Je wordt betrokken bij zowel strategische (product segmentatie) als praktische (bijvoorbeeld het ontwerp van een poster) marketingzaken. De stagevergoeding betreft €500,- per maand (op basis van vijf dagen in de week). Ook de mogelijkheid van vier dagen per week kan besproken worden. Een stageperiode duurt 5 tot 6 maanden.

Ben jij geïnteresseerd in een combinatie van marketing en gezondheid, wil je echt zelf ervaring opdoen i.p.v. meelopen en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

- Coördinatie / ontwikkeling van materialen
- Betrokkenheid bij ontwikkeling van diverse online activiteiten
- Teksten schrijven
- Meedenken over het inzetten van TV, print en/of radio
- Marktanalyse

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijk en analytisch persoon, je pakt gemakkelijk de telefoon op, kan goed met mensen overweg (zowel schriftelijk als mondeling), je bent niet snel tevreden, je hebt oog voor detail, kan goed plannen en je weet van aanpakken. Daarnaast zijn een goede kennis van het Office pakket (Word, Excel, PowerPoint), plus goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en
 Engels een vereiste.

Wat biedt het bedrijf je?

- meeloopstage om alle facetten van het marketing vak in de praktijk te kunnen ervaren
- begeleiding door een ervaren Brand Manager
- €500,- per maand bij 5 dagen per week
- tegemoetkoming in de reiskosten
- gemiddeld 2 dagen vrij per maand