Ondernemende stage bij online start-ups - The Inside Coach & ConsultancyExit.com

Bedrijfsinformatie

Over theInsideCoach.nl
TheInsideCoach.nl is een snelgroeiende start-up op het gebied van strategie consultancy recruitment. Het is opgericht door ex McKinsey consultant en Founder / Managing Director van Carmudi.co.id bij Rocket Internet Peter Zeeuw van der Laan (LinkedIn).

Over ConsultancyExit.com
ConsultancyExit.com is een online platform waarmee we strategy consultants op een voor hen efficiënte en gebruiksvriendelijke manier toegang bieden tot relevante vacatures. Kandidaten kunnen vacatures filteren op basis van voor hen relevante criteria (type functie, industrie, locatie etc.). Daarnaast produceren en verzamelen we relevante informatie en kennis om kandidaten te helpen bij hun oriëntatie en keuze. Dit bedrijf wordt geleid door Peter Zeeuw van der Laan een voormalig Roland Berger consultant Maarten van der Kwaak

Functie omschrijving

Afhankelijk van je interesses en capaciteiten maken we samen een uitdagende en leerzame stage voor je. Je zult een rol spelen bij beide bedrijven (the Inside Coach en ConsultancyExit.com). Dit zou kunnen gaan om werkzaamheden als:

- Online en social media marketing: het uitbreiden van de online exposure van TheInsideCoach.nl en ConsultancyExit.com
- Verbeteren van ons content management en optimalisatie voor Google (SEO), bijvoorbeeld door het schrijven van artikelen
- Opzetten van accountmanagement activiteiten voor ons ledenbestand
- Actief account management van potentiële kandidaten en/of bedrijven
- Andere ideeën vanuit jou; eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd!

Specifieke vaardigheden leren we je aan (e.g., WordPress, online marketing, recruitment etc.

Functie-eisen

- Motivatie om veel te leren op het gebied van ondernemen, online of strategie consultancy
- Gedreven om samen met ons deze twee snelgroeiende bedrijven verder op te bouwen
- Brede ontwikkeling naast studie
- Mogelijkheid om voor minimaal 4 maanden voor minimaal 4 dagen in de week ons te kunnen helpen

Wat biedt het bedrijf je?

Wil jij direct samen werken met ervaren ondernemers met een achtergrond bij McKinsey, Roland Berger en Rocket Internet, terwijl je meer leert over strategy consultancy, leren ondernemen, over digital en recruitment? En dit alles op een inspirerende plek in Amsterdam?

We bieden momenteel een stageplek om ons te helpen om zowel het bedrijf the Inside Coach als ConsultancyExit.com verder uit te bouwen. Je hebt hierbij de mogelijkheid om part-time te werken, al dan niet deels vanuit huis, vanaf 4 dagen in de week. We bieden je stagevergoeding en coaching en begeleiding direct van de founders van beide bedrijven.