Bedrijfsinformatie

OVSoftware ontwerpt en ontwikkelt al 45 jaar software voor het bedrijfsleven en de overheid. Ruim 120 software developers ondersteunen hun klanten bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken. De vestiging in Oldenzaal is het hoofdkantoor voor de gehele groep en voert projecten uit voor en bij aansprekende klanten in Oost en Midden Nederland. OVSoftware is een specialist op het gebied van maatwerk softwarediensten. Afhankelijk van de wensen van de klant detacheren we IT Professionals op locatie, voeren we projecten uit of beheren we (al dan niet op afstand) maatwerk software voor de klant. Werken bij OVSoftware betekent dynamiek, innovatie, no-nonsense mentaliteit, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Functieomschrijving

De afdeling HR zoekt een slimme, analytische en no nonsens afstudeerder (eventueel stagiair) die onderzoek gaat doen naar verschillende vormen van beloning met een passend advies voor OVSoftware. Wij hebben zelf enkele ideeën voor beloningsconstructies die nader onderzocht dienen te worden (o.a. Midlance en een vorm van variabele beloning), maar eigen ideeën zijn uiteraard van harte welkom! Om een goed besluit te nemen zijn er diverse vragen waar we graag antwoord op krijgen, denk aan:

o Wat bereikt OVSoftware er mee en sluit het aan bij wat we ook daadwerkelijk willen?
o Wat levert het de organisatie en de medewerkers op?
o Wat zijn de voor- en nadelen van de beloningsvormen?
o Hoe ziet een vergelijk eruit tussen de beloningsvormen?
o Is het makkelijk te implementeren in de praktijk?
o Waar moeten we verder rekening mee houden?

Functie-eisen

o Je houdt van een informele werksfeer en een prettige cultuur om in te werken;
o Je bent een échte zelfstarter;
o Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
o Cijfermatig goed onderlegd;
o HBO/WO student in de richting van HRM/bedrijfskunde;
o Woonachtig in de buurt van Enschede/Oldenzaal;
o Inlevingsvermogen

Achtergrond
Het is belangrijk dat je jezelf in kan leven in het vraagstuk en snapt welke consequenties de implementatie van een dergelijk systeem mogelijk heeft en wat het mogelijk doet met het gedrag van de medewerkers.

Wat biedt het bedrijf je?

Werken, stage lopen of afstuderen bij OVSoftware betekent waardering: je wordt beloond voor de inzet die je de afgelopen jaren hebt getoond in de collegebanken en daarbuiten. Je wordt losgelaten op uitdagende en leerzame projecten.
Salaris: Tussen de €10 en €12 bruto per uur.