Bedrijfsinformatie

Needmachine is een nieuw internetmarketingconcept wat voortgekomen is uit Dommelweb.nl. Needmachine is gecertificeerd (official partner van Google) internetmarketingbureau met een mooi kantoor in Den Bosch. In drie maanden begeleiden wij de klant naar een meest optimale website met veel zoektraffic.
 
De werkzaamheden die we daarin in verrichten zijn Adwords, optimalisaties van de teksten (SEO), inhoudelijke broncode verbeteringen op zoekwoorden (kennis van HTML en Wordpress zou erg handig zijn, zo niet dan dan moet je in aanloop naar het werk je hier alvast is gaan verdiepen). We zijn verder veel bezig met statistieken, concurrentie-analyses, opbouw van websites qua copywriting en user-interfaces.
  

Functie omschrijving

Jouw werk is in eerste instantie zorgen dat de websites Dommelweb.nl en Needmachine.nl helemaal netjes gevuld zijn met goede teksten. Het is daarom een voorwaarde dat je een handige schrijvershand hebt. Daarnaast ben je actief voor onze klanten in retial en reiswereld. Aangezien ik vooral aan de klantenkant van het werk zit en veel bezig ben met Adwords-campagnes ben je in eerste instantie ondersteunend bezig. Je zal oa bezig zijn met postings op Linkedn en twitter en nieuwsbrieven maken. Hierbij zullen we vooral redactionele artikelen over internetmarketing gaan publiceren die zorgen dat er goed o.a. zoekverkeer naar onze sites wordt gesluisd. Deze artikelen gaan vooral over internetmarketing (SEO/SEA/social media). Ook zul je links en rechts en ingezet worden bij uitvoerend werk voor onze klanten in diverse branches (o.a. reiswereld, wijnshop, verzorging, retail). Hierin kun je ervaring op doen met het opmaken van advertenties in Adwords. We zijn vooralsnog een klein bedrijf maar we hebben ambitie te groeien. Je werkt op een mooi kantoor in het centrum van Den Bosch.
De opgedane werkzaamheden geven enorm veel inzichten in de online marketing en eerdere stagiaires hebben daarna een betaalde baan gekregen. Je investeert dus in je eigen kennis en kunde.

Functie-eisen

- handige schrijvershand. Het liefst zie ik aantoonbare ervaring uit een schoolkrant, publicaties op internet of in een krant.
- je kan gemakkelijk met mensen omgaan.
- je bent enigszins analytisch ingesteld.
- je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kan je goed uitdrukken.
- internet en alles wat daar groeit en bloeit vind je interessant incl. ambitieuze concepten en start-ups bijv. AirBNB, Uber enz.
- je hebt kennis van traditionele marketing en marketingcommunicatie. Je hebt gevoel bij reclame.
- je hebt gevoel voor webdesign.
- je af en toe moeten bellen naar (potentiële) klanten.
- je bent niet te beroerd om je armen uit de mouwen te steken en een klein bedrijf mee te ondersteunen (tegelijk krijg je veel inzichten uit het bedrijfsleven en zal je uiteindelijk met een schat aan ervaring de stage afsluiten).

Wat biedt het bedrijf je?

- 4/5dagen per week.
- voorlopig max. € 200,- per maand. Samen groeien. Als er veel klanten komen kun je hier van mee profiteren!
- je stage duurt tot de zomervakantie. Tot half juli. En vanaf één september. Mogelijk kun je doorwerken in de vakantie (afhankelijk van de drukte).
- je hebt een maand proeftijd